Hearthstones Grandmasters Week 3 upphörde igår kväll med Hunterace förbli obesegrad

Den senaste omgången av högsta nivå Hearthstone Esports har upphört. När vi närmar oss halvvägs i Round Robin-scenen i Hearthstone Grandmasters 2019 ägde några intensiva spel rum och ställningen börjar ta form.

För er som inte är snabba med Hearthstone Grandmasters är vi för närvarande mitt i säsong 2, som pågår till 14 oktober 2019. Den här säsongen följs ett “Conquest” -format. Spelare kan förbjuda ett fiendedäck och skydda ett eget, och om en spelare vinner ett spel med ett däck förbjuds däcket därefter resten av matchen. Fullständig information finns på Hearthstones Esports-hemsida.

Helgens resultat cementerade de bästa spelarnas dominans i varje fäste, med sådana som Hunterace och Jarla i Europa och justsaiyan i Americas-regionen som båda blev segrande i sina matcher. Hunterace är fortfarande den enda obesegrade spelaren, med hans kontroll och kombinationsarketyper som visar sig svåra för motståndarna att hantera med tanke på hans anpassningsförmåga till de olika däck han står emot.

Om du vill komma ikapp med all action kan matcher visas på Hearthstones Twitch-kanal. Vi gillade särskilt veckans sista match, bloodyface vs Zalae, eftersom båda spelarna förbjöd Warrior-klassen, vilket innebär att Dr. Boom, Mad Genius inte slipade ut spel på det minst intressanta sättet.

Nästa vecka av stormästare börjar fredagen den 13 september (spöklikt) och öppnar med Asiens och Stillahavsområdets matcher klockan 10 BST. Justering möjliggör också Twitch Drops – gratis paket för dem som har länkat sina Blizzard- och Twitch-konton. Tävlingen håller på att värmas upp och efter 7 veckors Round Robin är vi i tävlingen i slutspelet. Håll ett öga på webbplatsen för det senaste.

Relaterade Artiklar

Back to top button