Hearthstone: Witchwood lanseringstider – USA, Storbritannien, Europa och Asien

Denna sida innehåller lanseringstider för Witchwood för USA (PDT), Storbritannien (GMT), Europa (CEST), Asien (KST) och Kina (CST).

En ny Hearthstone-expansion är smärtsamt nära att gå live i spelet, och The Witchwood kommer att lägga till 135 nya kort, ett stänk av nyckelordsmekanik och till och med en ny kosmetisk Druid-hjälte när den tas i bruk senare i dag. De av er som väntar på Monster Hunt måste dock vänta ytterligare två veckor till det nya enspelarläget för att gå live.


Men när startar The Witchwood? Tack vare en tweet från Hearthstone-teamet igår kväll, ser det ut som om vi får en nästan global global release den här gången. De tider som citeras i tweeten nedan anges som tiden för lanseringen färdiga av, så det är möjligt att det fortfarande finns en del regionala häpnadsväckande att ta hänsyn till när servrarna uppdateras:

När du loggar in i spelet senare i dag får du ett slumpmässigt legendariskt klasskort helt gratis, samt tre Witchwood-kortpaket bara för att dyka upp. Glöm inte lika bra att om du har genomfört uppdrag för dessa bonuspaket under hela april kommer du också att kunna öppna alla Witchwood-paket du har fått.

Här är den officiella expansionstrailern som borde ge dig en ganska god smak av vad som finns i butiken när det nya innehållet kommer live ikväll!

Om du behöver lite inspiration om vad du ska spela när Witchwood startar, se till att du tittar igenom vår enorma guide till de bästa Witchwood-däcken. Vi har mer än 20 sådana däck redo för dig att fastna i, och vi kommer att lägga till i listan – och uppdatera var och en – regelbundet genom lanseringsfönstret och långt efter!

Relaterade Artiklar

Back to top button