Hearthstone: Witchwood Grizzlys konst kommer att ändras i en kommande uppdatering

Ett nytt inlägg på den officiella Hearthstone-webbplatsen har avslöjat utvecklarnas planer på att uppdatera konsten för Witchwood Grizzy-konst och även klassificera vissa andra kort i spelets stamsystem.

I fallet med Witchwood Grizzly innebär det att ge den markerade varelsen en mer fysisk känsla, så att den blir lite mindre spektral och passar sin status som ett Beast-kort. Här är ett före (vänster) och efter (höger) skott för jämförelse:


När det gäller andra kort i spelet ska både Molten Giant och Mountain Giant klassificeras som Elementals framåt. Förutom att ge lite extra bränsle för elementorienterade däck, känner utvecklarna att dessa karaktärer av sten och eld symboliserar elementsklassen.

Witchwood Piper är den första satyren som läggs till i spelet, och laget känner att det här kortet bättre tillhör Demon-klassen. North Sea Kraken kommer att klassificeras som ett odjur i framtiden, medan Jungle Moonkin ska ta bort samma kategorisering.

Om du hoppades kunna tjäna pengar på en dammåterbetalning eller två när ändringarna går i drift, är du inne på en liten besvikelse. Blizzard tog tillfället i akt för att upprepa sin ståndpunkt att dessa mindre förändringar inte representerar en tillräckligt stor uppdatering för att garanterar återbetalning.

Ett datum för dessa ändringar har ännu inte bekräftats av Blizzard, men kommer enligt uppgift att komma till “en kommande uppdatering.”

Relaterade Artiklar

Back to top button