Hearthstone-uppdatering nerfs Upptäck nyckelord

Discover introducerades långt tillbaka under den ursprungliga League of Explorers-expansionen. Med tanke på ligans karaktärers återkomst i framkant av Hearthstone med expansionen av Frälsarna av Uldum, verkar det passande att nyckelordet skulle ändras när de återvände.

Discover låter dig välja ett kort eller en effekt från tre alternativ. Speciellt starka kort som har denna effekt inkluderar Stonehill Defender och Omega Assembly.

Kort som har sökordet för upptäckt används för att tillämpa en “klassbonus”, vilket gör det mycket mer troligt att du upptäcker ett kort från den klass du spelade. Detta gjorde kort som Stonehill Defender mycket mer benägna att hitta starka klasskort som Sunkeeper Tarim i Paladin, liksom Frightened Flunky som hade en liknande effekt på Control Warrior under den nuvarande metan.

Effektivt är denna förändring en indirekt nerf för de flesta Discover-kort och effekter, inklusive ovannämnda Frightened Flunky och Omega Assembly, samt Dr. Boom, Mad Genius ” Discover a Mech ‘Hero Power. Control Warrior har drabbats ganska hårt av denna förändring då, eftersom däcket ofta förlitade sig på att ständigt upptäcka Omega Devastators och Tomb Wardens för att slipa ut motståndare och döda bokstavligen alla deras minions. Nu kommer en massa mycket svagare alternativ att vara tillgängliga för dem.

Uppenbarligen kommer det inte att göra någon skillnad för kort som Magic Trick eller Secret Plan, eftersom det inte fanns några neutrala kort tillgängliga i Discover-poolerna, men det är en intressant förändring för framtiden, och Blizzard hoppas att de kan utöka sina designalternativ utan riskerar att balansera spelet.

Plåstret gjorde också ändringar i Elise the Enlightened, som nu kommer att duplicera kort från vänster till höger när de sitter i din hand, snarare än slumpmässigt. Detta möjliggör mer förutsägbarhet och hjälper spelare som vill sätta upp Elise-kombinationsplaner mer effektivt.

Det har också gjorts ett par felkorrigeringar för interaktioner mellan Hero Powers och Mindbreaker, liksom avslöjandet av nya kortbackar som tjänats genom att slutföra Tombs of Terror på normala och heroiska svårigheter. Nästa säsongs kortback har också avslöjats, vilket kan tjänas genom att vinna 5 matcher i rankat läge.

Du kan läsa hela lappanteckningarna här, inklusive extra information om Hearthstones Smart Deck Builder som implementeras i Wild-format.

Relaterade Artiklar

Back to top button