Hearthstone-turnering & amp; eSports-kalender – september 2016 – Hearthstone

Välkommen till den första upplagan av vår Hearthstone-turneringskalender! Vi har inte täckt Hearthstones eSports-scen i detalj förut – föredrar att fokusera på den dagliga upplevelsen av livet på stegen – men vi njuter nog av tävlingsscenen själva för att inse att det är dags att vi började göra åtminstone några framsteg på detta främre.

Hur vi vill få det här att fungera först är verkligen enkelt. Vi vet att det finns massor av mindre evenemang som äger rum varje dag i varje vecka, men för närvarande vill vi fokusera på de största Hearthstone-turneringarna som äger rum under en viss månad. Detta ska hjälpa dig att hitta den allra bästa eSports-åtgärden som Hearthstone har att erbjuda, med de största namnen i spelet.

När början på varje turnering närmar sig skapar vi en separat navsida som du kan komma åt via länkar som vi kommer att lägga till just på den här sidan. Inom dessa nav kommer vi att ha detaljer om allt som händer vid turneringen i fråga: hur man ser det, vem vann vilken match och mot vem, vilka däck de använde för att klara sig (eller inte …), och hur ställning för turneringens utseende. Vi ser också till att det finns video-on-demand där det är tillgängligt, så att du kan komma ihåg alla matchningar du kanske har missat.

Beroende på vilken tid på dygnet en viss match äger rum kan det ta lite tid att samla all denna information – vi är trots allt en liten operation i bara en del av världen. Vi tror dock att vi kan göra detta till en riktigt användbar resurs som hjälper dig att få fart på hur de stora turneringarna spelar ut och njuta av att titta på action live eller efter det att allt är avslutat.

Vi har för närvarande inte möjlighet att låta dig bidra till en wiki över kommande turneringar, men vi behöver din hjälp för att se till att detta förblir den mest relevanta resursen för att hålla dig på toppen av de största Hearthstone-evenemangen. Vi har inkluderat de viktiga matchningarna vi är medvetna om, men om du känner till en större händelse som du tycker bör ingå här, vänligen meddela oss i kommentarerna så att vi kan lägga till det!

Detta är ett spännande nytt område för Metabomb, och vi ser fram emot att läsa din feedback när vi får fart på saker under de kommande veckorna. Förvänta dig en hel del mer aktivitet när vi närmar oss den 18 september, och Americas Summer Championship rullar runt …

Hearthstone-turneringsschema – september 2016

Här är de viktigaste Hearthstone-händelserna som vi känner till i september månad. När varje turnering närmar sig lägger vi till länkar till våra tävlingsnavsidor så att du kan spåra framstegen för var och en.

Officiella turneringar

Inofficiella turneringar

DatumDagTidTitelOmrådeEvent hubPrispotten
18 septemberSolOlikaPGL Bukarest Tavern Tales 2016bukarestI väntan på25 000 dollar
OlikaEj tillämpligtEj tillämpligtWESG Regional Hearthstone-kval 2016GlobalI väntan påOkänd

Relaterade Artiklar

Back to top button