Hearthstone: The Witchwood – Utgivningsdatum

På den här sidan hittar du det troliga släppdatumet för Hearthstones Witchwood-expansion baserat på förbeställningsinformation och tidigare lanseringar.

UPPDATERING: 5 APRIL 2018

Blizzard har just bekräftat att The Witchwood verkligen släpps nästa torsdag 12 april. Nyheten avslöjades i ett blogginlägg i kväll och bekräftades också på Twitter

Blogginlägget bekräftar också att de sista korten kommer att avslöjas i en speciell, slutlig liveström med dag 9 och Ben Brode kl 11:00 PT måndagen den 9 april 2018:

ORIGINALBERÄTTELSE

Lite tidigare denna månad avslöjade Blizzard att Hearthstones nästa expansion skulle heta The Witchwood. Med lanseringen av denna uppsättning kommer du att kunna skapa eller låsa upp totalt 135 spöklika nya minion- och stavkort, och det finns också ett par nya nyckelord att leka med.

Om du var ett stort fan av förra årets Dungeon Run, kommer du också att vara väldigt glad att veta att ett nytt äventyr med en spelare som heter Monster Hunt också kommer att anlända strax efter lanseringen av expansionen.

Det är då det nya innehållet, men vad är släppdatumet för The Witchwood? Även om Blizzard ännu inte har bekräftat lanseringsplanerna till fullo, har vi fått en ganska bra startledtråd från förbeställningssidan, som säger att förbeställda paket kommer att kunna öppnas någon gång före den 30 april 2018.

Det skulle dock vara trevligt att begränsa saker längre därifrån, och därför har vi tittat på de historiska detaljerna om tidigare utvidgningar. Whispers of the Old Gods – den första av 2016s tre utvidgningar – lanserades den 26 april. 2017: s första expansion, Journey to Un’Goro, kom ut den 6 april. Dessa var båda torsdagar.

Med tanke på att kortets säsong bara har börjat, vilket gör att den första veckan i april verkar ganska osannolik, vi tror att The Witchwood släppdatum kommer att vara torsdagen den 12 april 2018. Detta hänger ihop med det vanliga fönstret för kortupptäckt, och vi tror att Old Gods lanserades lite senare än vanligt på grund av den nya implementeringen av standardformatet.


Förutom att reta korten, kommer Blizzard utan tvekan också att bygga upp så mycket hype som möjligt för The Witchwood genom media, med tanke på att det är en sådan enorm metaförändring för spel som just har fyllt fyra år. Tre utvidgningar (Whispers of the Old Gods, Karazhan och Mean Streets of Gadgetzan) roterar ut ur standardformatet, och det blir mycket att prata om.

För att lära dig mer om 2018: s första expansion, se till att kolla in vår omfattande Witchwood-guide. Vi har också nedgången på Hearthstones kommande enspelarinnehåll i vår Monster Hunt-guide – förvänta dig Dungeon Run men tas till en helt ny nivå …

Så snart vi har officiell information från Blizzard om släppdatumet för The Witchwood, kommer vi att uppdatera den här artikeln – vi känner oss dock ganska säkra på att den 12 april kommer att bli den stora dagen. Vi skulle kärlek att bevisas fel …

Vi håller på att lägga till alla de senaste detaljerna om The Witchwood till Metabomb, så håll koll på förstasidan och kolla in enskilda artiklar regelbundet för uppdateringar. Vi kommer att öka all vår täckning inför lanseringen och kommer naturligtvis att ha den vanliga samlingen av däckguider redo för dig när The Witchwood faktiskt lanseras!

Relaterade Artiklar

Back to top button