Hearthstone: Taverns of Time-evenemanget tillkännages

Ett nytt evenemang kommer att läggas till Hearthstone lite senare den här månaden, enligt ett inlägg som gjordes på spelets officiella webbplats igår kväll. Kallas Taverns of Time, det verkar vara en vridning på Arena-formatet där “alternativa verkligheter kolliderar i Tavern.”

Enligt tillkännagivandet kommer det att finnas 28 specialkort som är unika för Arena medan detta evenemang är aktivt, och tillhörande Daily Quests kommer att belöna guld såväl som damm. Evenemanget startar måndagen den 11 juni och pågår till måndagen den 2 juli.

Ett nytt paketpaket “Kom in här” har precis lagts till i spelet. Den består av två förpackningar vardera från utvidgningarna Classic, Witchwood, Kobolds och Catacombs, Frozen Throne och Un’Goro. Det kostar £ 6,99 (cirka 40% rabatt från det vanliga priset) och kan köpas så många gånger du vill. Observera att förpackningen försvinner från butiken tisdagen den 19 juni klockan 10:00 PDT.


Vill du ha ett gratis Classic-kortpaket? Logga in onsdagen den 13 juni för att få ett paket som inte innehåller annat än gyllene kort! Detta markerar firandet av vad Blizzard kallar ‘Free Pack Day’.

Slutligen finns det massor av tweaks bakom kulisserna för klienten. Det mest anmärkningsvärda av dessa påverkar “bucket” -systemet i Arenas nya utkastssystem och en förändring till Tess Greymane som begränsar hennes Battlecry till 30 kort och kommer att sluta om hon till exempel tas bort från spel eller tystnar. Det är lite som förändringen till Yogg-Saron, Hope’s End och har orsakat lite stink i samhället. Vi får se om Blizzard beslutar att erbjuda den vanliga kompensationsdammkompensationen i det här fallet.

För den fullständiga nedgången på alla dessa ändringar, gå över till inlägget på den officiella Hearthstone-webbplatsen. Vi kommer att ge dig mer information om Taverns of Time så snart den blir tillgänglig, så håll ett öga på hemsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button