Hearthstone Tavern Brawl Three Wishes erbjuder spelare extra belöningar

Förra veckans Tavern Brawl, The League of Explorers: Revived, hade du vandrat runt öknen och återförenat Elise med sina arkeologkompisar. Den här gången har du fått ett slumpmässigt kort från den klass du väljer. Låter ganska standard för en Tavern Brawl, men Zephrys the Great har gett dig lite av en hjälpande hand och erbjudit dig tre önskningar.


Dessa önskningar fungerar på samma sätt som Zephrys the Great i standardformat, så att du kan upptäcka det ‘perfekta kortet’ beroende på faktorer som det aktuella brädtillståndet, manakristaller, hälsototaler och generell spelsituation. De är dock 0-mana-trollformler den här gången, och den första läggs automatiskt till i din hand i början av spelet. Resten blandas in i ditt däck efter. Vår guide Zephrys the Great går lite djupare in på hur “önskan” interaktionen fungerar, så kolla in det om du kämpar med slagsmålet!

Du får några bonusbelöningar för att tävla i denna Tavern Brawl, tack vare Onward to Uldum-evenemanget. I uppkörningen till Tombs of Terror-äventyret får du två Saviors of Uldum-paket ovanpå det vanliga Classic-paketet, så var upptagen med att önska, och lycka till!

Relaterade Artiklar

Back to top button