Hearthstone: Streets of Dalaran (kapitel 3) Släpptid – USA, Storbritannien & amp; Europa (PT, GMT, CET)

UPPDATERING – 30 maj 2019

Underbelly släpps lite senare idag. Innehållet i den här artikeln ska fortfarande gälla för denna version av kapitel 4 i Dalaran Heist.

ORIGINALBERÄTTELSE

Dalaran Heist kommer till Hearthstone lite senare i dag, och det är också en stor. För den första uppsättningen av enspelarinnehåll under 2019 har Hearthstone-teamet investerat en enorm mängd resurser för att skapa det största äventyret som spelet någonsin sett.

Heist ligger i fem kapitel med chefsmöten i den magiska staden Dalaran och tar roguelike-innehållet från de senaste utvidgningarna och ringer upp till 11.

Alla hjältar har nya hjältekrafter att låsa upp, det finns gott om kortpaketbelöningar att låsa upp, och alla dina framsteg spåras i detalj, vilket skulle hjälpa dig att få ännu mer ut av upplevelsen.

När kommer dock Dalaran Heist att släppas? Vi vet från Blizzard själv att det nya innehållet kommer att låsa upp klockan 10:00 PDT, vilket är en ganska väletablerad lanseringstid för nytt innehåll vid denna tidpunkt.

För att hjälpa dig att spåra lanseringen i andra tidszoner har vi dock dammat bort vårt jämförelsetabell så att du kan se till att du är inloggad och redo att gå direkt. Här är när Dalaran Heist startar, var du än bor i världen:

EuropaAmerikaAPAC (10.04)
18:00 GMT10:00 PT1:00 CST
19.00 CET11:00 MT1:00 SGT
20.00 MSK12:00 CT2:00 KST
13:00 ET2:00 JST
14:00 BRT3:00 AEST
5:00 NZST

Om du vill veta mer om innehållet för en spelare, ta en titt på vår omfattande Dalaran Heist-guide. När vi väl har haft en chans att spela det själv kommer vi att uppdatera det med enorm hjälp för att slå varje chef.

Relaterade Artiklar

Back to top button