Hearthstone-stegeändringar kommer inte att avslöjas på BlizzCon – Hearthstone

Om du hoppades på en uppdatering om de efterlängtade förändringarna i Hearthstones stege-system på BlizzCon i år, kommer du att få lite besvikelse.

I eftermiddag frågades spelregissören Ben Brode av en spelare om stegeändringar som har diskuterats tidigare skulle meddelas på BlizzCon tillsammans med den nya expansionen.

Medan Brode bekräftade att ändringar i rankningssystemet arbetades aktivt av Hearthstone-utvecklingsteamet uppgav han att inga meddelanden om dessa förändringar skulle göras vid förläggarens årliga fansamling, som äger rum i Los Angeles nästa månad.

Vi arbetar aktivt med det men kommer inte att meddela ändringarna på BlizzCon

– Ben Brode (@bdbrode) 4 oktober 2017

Just nu använder Hearthstone månadsstegssäsonger. Inom en viss månad tävlar spelare om att klättra från Rank 20 till Legend, men framstegen återställs i slutet av varje månad och slipningen från botten börjar på nytt.

Medan förbättringar har gjorts i stegprocessen tidigare, som att lägga till nya incitament för att klättra högre, liksom rankningströsklar för att bevara en viss prestanda, fortsätter systemet att vara frustrerande för många spelare. Dessa problem är mest anmärkningsvärda i början av varje säsong, när de allra bästa spelarna klumpas in tillsammans med de som har en naturligt lägre nivå av skicklighet.

Så snart Blizzard beskriver sina planer på att förbättra systemet har vi alla de senaste detaljerna åt dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button