Hearthstone-spelaren slutför kortsamlingen för $ 1900

Om du har undrat hur mycket det kostar att slutföra – och vi menar verkligen komplett – din Hearthstone-kortsamling, har vi en ny uppskattning av den totala kostnaden tack vare en Reddit-användare som just har gjort just det.

Genom en blandning av Amazon Coin-erbjudanden och direktköp från Blizzard uppskattar Redditor frogbound att de har spenderat € 1600 på spelet, vilket motsvarar ungefär $ 1900. Alla gyllene kort som är upplåsta från förpackningar omvandlades rakt till hantverksdamm, som sedan användes för att tillverka eventuella kort som saknades.


Det är naturligtvis fortfarande några okända inblandade här. I inlägget förklarar frogbound att de försöker hålla jämna steg med Daily Quests (som ger valuta för att köpa kortpaket), byta 40 gulduppdrag för 50 guld eller bättre när det är möjligt, och de försöker också slutföra varje veckas Tavern Brawl. Belöningen för detta är ytterligare ett klassiskt kortpaket. Det finns också frågan om den lilla guldbelöningen som beviljas varje gång du vinner tre matcher.

Trots dessa osäkerheter är det dock intressant att upptäcka hur mycket pengar som är involverade i att maximera din kortsamling i detta skede av Hearthstones liv. Med tre fullständiga utvidgningar som nu släpps varje år kommer den kostnaden bara att eskaleras över tiden.

Medan en fullständig samling verkligen är dyr, är det naturligtvis värt att notera att inte alla kort krävs för att njuta av alla konkurrenskraftiga kortlistor i Hearthstone. Många kort är antingen underdrivna i relativ mening eller är bara riktigt användbara i icke-konkurrerande gimmickdäck. Andra neutrala kort används också i flera kortlekar.

Hur mycket räknar du med att du har spenderat på Hearthstone genom åren, och tror du att det fortfarande representerar valuta för pengarna? Låt oss veta vad du tycker om frogbounds prestation i kommentarerna!

Relaterade Artiklar

Back to top button