Hearthstone: Spela Boomsday Project tidigt på en speciell Fireside Gathering

Hearthstone-spelare som har förbeställt ett Boomdsay Project-paket kan öppna sina förpackningar tidigt och spela med de nya korten vid en serie Firside Gathering-evenemang före släpp. Nyheten bekräftades på spelets officiella webbplats under helgen.

Dessa speciella evenemang kommer att äga rum i regioner runt om i världen under helgen 4–5 augusti (strax före lanseringsdatum den 7 augusti). Om du deltar kommer du att kunna öppna dina förbeställningspaket och sedan spela med de nya korten i ett bråk för att bygga däck. Du kommer också att kunna använda dina Basic-kort i däcken du skapar.


Om du inte känner dig alltför säker på dina däckfunktioner kan du delta i det separata slagsmål som heter A Scientific Recept. I det här läget kommer du att kunna röra dig med de nya däckrecepten som läggs till i spelet med Boomsday-expansionen.

För en komplett lista över platser som är värd för dessa speciella evenemang, kolla in blogginlägget. Enligt meddelandet kommer ytterligare evenemangsplatser att läggas till under de kommande veckorna, så håll ett öga på webbplatsen för uppdateringar.

Fångar du bara den nya expansionen? Vår Boomsday Project-guide innehåller alla de senaste kortupptäckterna, en översikt över den nya mekaniken som läggs till i spelet och de första detaljerna i Puzzle Labs enspelarsinnehåll.

Relaterade Artiklar

Back to top button