Hearthstone-snabbkorrigeringen nerfs Upptäck och slumpmässig kortgenerering

Hearthstones senaste korrigeringskorrigering, 18.0.1, har gjort några subtila men ändå meningsfulla förändringar som kommer att påverka hur spelet spelas, särskilt kombinations- och kontrolldäck.

Den viktigaste förändringen är att kort med Discover-förmågan nu kan inte längre upptäcka sig själva. Det betyder att du inte bara kan fortsätta att få kopior på kopior av samma kort. Detta har inte varit ett stort uppmärksammat problem för Hearthstone, men vissa fans har lagt märke till och ser generellt detta som en positiv förändring.

Hearthstone stat-mästare HSReplay hävdade till och med att kortet Renew ledde till att spelare valde en extra kopia av det mesta tiden det erbjöds, eftersom det i huvudsak är en omdirigering utan förlust av kortfördel.

Utvecklarna kommenterade förändringen, ‘Sammantaget syftar denna förändring till att hjälpa spel att känna sig lite mer varierade. Att generera samma kort kan vara ett spännande ögonblick, men dessa typer av upplevelser tenderar att ha avtagande avkastning efter ett tag. Dessa justeringar bör göra för hälsosammare spel mot klasser med massor av resursgenerering. ‘

Denna förändring kommer förhoppningsvis att hindra klasser som Priest med många kortgenererande effekter från att aldrig ta slut på resurser, eftersom det att komma upp mot ett kort som bara ständigt har svar ses som ganska dåligt för spelet som helhet.

Designer Alec Dawson nämnde också i en Tweet att dev-teamet kommer att hålla ett öga på kortgenerering för framtiden – förhoppningsvis ser vi mer positiva förändringar som detta i Hearthstone!

https://t.co/tGUDbYcvupFörändringar som kommer till Discover / generation. Kort som genererar slumpmässiga kort eller Discover-kort kommer inte längre att kunna skaffa sig själva. Vi tror att detta kommer att göra en hälsosammare upplevelse totalt sett och fortsätta att övervaka generationen i spelet som helhet.

Alec Dawson (@GW_Alec) 13 augusti 2020

Snabbkorrigeringen gjorde också ett par mindre förändringar – Mr. Bigglesworth är nu tillgänglig för att spela i Battlegrounds för alla spelare, och några korrigeringar gjordes för buggar som involverade rektor Kel’Thuzad och Jandice Barov. Fullständig information finns på Reddit-inlägget.

Vi har några fina guider på Hearthstone för den senaste expansionen om du är intresserad! Kolla in vår Scholomance Academy-nivålista, liksom de bästa budgetdäcket för oss utan riktigt så mycket damm att gå runt!

Relaterade Artiklar

Back to top button