Hearthstone-snabbkorrigeringen justerar Patch 10.4 Arena-förändringar

Den här passerade oss i slutet av förra veckan, men om du skjuter upp en arenakörning i morse kanske du märker att saker är någonsin så lite mindre nötter än de har varit sedan 10.4 gick live för drygt en vecka sedan.

10.4 introducerade ett antal ändringar som påverkade utarbetningsprocessen för Arena. Inte längre skulle du ställas inför ett val av ett fantastiskt kort kontra två fruktansvärda kort – något som gör hela processen lite meningslös. Istället presenterades kort med liknande effektnivå tillsammans, vilket tvingade ett mer strategiskt, övervägt utkast.

Det ansågs generellt vara för bra en förändring, dock med alldeles för många legendarier som dyker upp och The Lich King är oproportionerligt representerade (förekommer i cirka 9% av däcken, enligt de olika statspårarna där ute).


För att lindra detta problem meddelade Blizzard och distribuerade en snabbkorrigering till spelet under helgen, med följande ändringar:

Legendariska val visas nu mindre ofta än tidigare, punkt. Alternativ under genomsnittet visas nu oftare.

Teamet har lovat att fortsätta justera systemet tills det känns helt rätt. Förhoppningsvis har de ordnat allt snyggt innan de blir upptagna av nästa expansion, The Witchwood.

Nästa expansion tillför 135 nya kort till spelet, ett par nya mekaniker och ett nytt Monster Hunt-enspelarsäventyr. Kolla in vår Witchwood-guide för en fullständig nedladdning av vad du kan förvänta dig när det nya innehållet kommer live nästa månad!

Relaterade Artiklar

Back to top button