Hearthstone: Släpptid för Boomsday – USA, Storbritannien & amp; Europa (PDT, BST, CEST)

Vår Boomsday-tidssida innehåller lanseringsdetaljer för USA, Storbritannien och europeiska tidszoner, med tider för andra regioner i världen.

Boomsday-projektet kommer att släppas på mindre än två dagar från och med nu, och när den nya uppsättningen lanseras har vi tillgång till 135 nya kort, ett nytt magnetiskt nyckelord som låter dig smälta samman Mechs och ett urval av extremt saftiga legendariska Trollformler. (Om du vill ha en närmare titt på vad vi har lagat ihop med alla dessa saker, kolla in vår bästa Boomsday Decks-sida).

Men när släpps Boomsday? Tja, även om Blizzard ännu inte har lämnat officiell bekräftelse på lanseringstiden för de nya korten, kan vi titta på tidigare lanseringar för att få en bra indikation på när vi kan förvänta oss att plåstret kommer att visas.

Baserat på Witchwood och tidigare utvidgningar känner vi oss ganska säkra på att säga att The Boomsday Project kommer att släppas klockan 10:00 PDT på tisdag den 7 augusti. Det är bra och bra om du bor i staterna, men hur översätts det till resten av världen?

I tabellen nedan hittar du lokaliserade tider för lanseringen av Boomsday, så att du kan träna när du behöver vara online vart du än bor.


Boomsday Project Launch Times

EuropaAmerikaAsien / Stillahavsområdet
18:00 BST10:00 PST1:00 SGT
19.00 CEST23:00 MDT2:00 JST
20.00 MSK12:00 pm CDT2:00 KST
13:00 ET3:00 CST
14:00 ADT3:00 AEST
14:00 BRT5:00 NZST

Här är några av våra mest populära Boomsday Project-täckningar. Ta en titt genom följande länkar för att komma igång snabbt med vad som kommer till spelet nästa:

Relaterade Artiklar

Back to top button