Hearthstone: Rise of Shadows släppdatum bekräftat

Vår släppdatumsida för Hearthstone: Rise of Shadows bekräftar släppdatumet för den första Hearthstone-expansionen 2019.

Rise of Shadows, nästa Hearthstone-expansion – och den första i spelets Year of the Dragon-rotation – släpps den Tisdag 9 april 2019. Nyheten har just bekräftats i ett officiellt tillkännagivande av utvecklarna på Blizzard.

Hearthstone-expansionen har kommit att njuta av globala globala lanseringar under de senaste arton månaderna, och det verkar som att den här gången kommer spelare över hela världen att kunna fastna i det nya innehållet samma dag.

Rise of Shadows ser två konkurrerande fraktioner, League of EVIL och Dalaran Defenders går till. Varje klass i Hearthstone kommer att tilldelas som medlem i en av de två fraktionerna. Förutom de vanliga 130+ nya korten att skapa eller samla ihop läggs också en handfull ny mekanik till spelet.


Medlemmar i ligan kommer att ha tillgång till något som kallas ”Callback Cards”, som inkluderar ett nyckelord eller en kort smak som harkar tillbaka till deras representants första expansion. De får också tillgång till Schema-kort, som växer i styrka när de sitter i din hand över flera varv.

När det gäller försvararna av Dalaran kommer de att kunna använda något som kallas Twinspell-kort. Efter att ha kastats läggs en extra kopia av kortet till spelarens hand och de kan använda det igen när som helst under resten av matchen (tänk Echo, men utan samma svängbegränsning).

Vår Rise of Shadows-guide har mer detaljer om vad du kan förvänta dig när Rise of Shadows startar den 9 april 2019.

Relaterade Artiklar

Back to top button