Hearthstone: Rise of Shadows-kort avslöjar schema

Hearthstone har lyft locket på sitt avslöjande schema för alla kort som kommer till spelet när Rise of Shadows lanseras den 9 april.

Enligt ett blogginlägg som gick live på spelets officiella webbplats igår kväll kommer nästa kort att presenteras klockan 10.00 PST idag, innan saker verkligen kommer i full gång nästa vecka.

Viktigast av allt kan vi förvänta oss att ett stort antal kort avslöjas under den första officiella avslöjningsströmmen som är planerad att äga rum klockan 10.00 på måndagen den 25 mars. Den nyheten kom via en uppdatering på spelets Twitter-konto.

Även om fullständiga detaljer ännu inte har bekräftats är det extremt troligt att det kommer att sändas på den officiella Hearthstone Twitch-kanalen, som vi har inbäddat åt dig här:

Efter det kommer det vanliga droppmatningen av kort avslöjas, värd för framstående spelsajter, YouTube-kanaler och Twitch-streamers. Kontrollera schemat som vi har länkat ovan för de inblandade butikerna.

Antalet kort som avslöjas av tredje part är betydligt mindre än tidigare utvidgningar, vilket tyder på att huvuddelen av korten kommer att visas i officiella strömmar.

Så snart kort tillkännages lägger vi till dem i vår Rise of Shadows-guide, så håll ögonen på det för den senaste utvecklingen.

Relaterade Artiklar

Back to top button