Hearthstone Rastakhans Rumble-kort avslöjar: Arcanosaur

Metabomb är glada att kunna avslöja ett nytt kort från Hearthstones kommande expansion, Rastakhans Rumble.

Namngivet Arcanosaur, det är en sex Mana 3/3 Elemental minion med en Battlecry som orsakar tre poäng av skador mot alla andra minions (inklusive din egen) om du spelade en annan Elemental på föregående sväng.

Här är det ganska funky konstverket för kortet, med tillstånd av Blizzard:


Med sex Mana-kostnader finns tyvärr inget utrymme för Arcanosaurien att ta sin plats i det allt mer lovande Elemental Odd Mage-däcket som tar form före släppet.

Som noteras av Blizzard finns det dock mycket potential att spela detta kort efter Frost Lich Jaina och städa upp med en allvarlig bit av läkning tack vare Jainas alltid välkomna Elemental Lifesteal-effekt.

I den meningen är det mer troligt att vi kommer att se att den här spelas i en Control Mage-däcklista. Vi måste se hur den nya metan skakar ut över tiden och om Arcanosaur gör snittet på lång sikt.

Rastakhans Rumble kommer att släppas tisdagen den 4 december 2018. Det kommer att finnas de vanliga 130+ korten att lägga till i din samling, ett nytt Overkill-nyckelord och ett enspelarsätt som heter Rumble Run – som startar nästa torsdag.

Relaterade Artiklar

Back to top button