Hearthstone Rastakhans Rumble avslöjar schema och livestream detaljerad

Det avslöjande schemat för Hearthstones Rastakhans Rumble-expansion har bekräftats av Blizzard i ett inlägg till spelets officiella blogg igår kväll.

Framför allt kommer det att finnas två livestream-händelser som visar upp huvuddelen av korten från den kommande uppsättningen.

Den första kommer att äga rum den 19 november klockan 10:00 PST och kommer att presentera designern Peter Whalen och streameren Regiskillbin som diskuterar de nya korten.

Det andra – där huvuddelen av korten kommer att presenteras – kommer att äga rum den 28 november klockan 10:00 PST. Denna sista avslöjande kommer att vara värd för Dean Ayala och Brian Kibler.

Båda strömmarna kommer att äga rum på spelets officiella Twitch-kanal, som vi har inbäddat för dig nedan:

Mellan dessa strömmar ser vi också ett antal webbplatser, YouTube-kanaler och sociala mediekonton avslöjar ett enda kort från uppsättningen.

Dessa avslöjanden börjar den 19 november och avslutas den 27 november. För ett fullständigt schema över vem som avslöjar sitt kort och när, ta en titt på det officiella tillkännagivandet.

Rastakhans Rumble kommer att lägga till ytterligare 135 nya kort till Hearthstone, och är starkt tema kring Warcrafts Troll-stam. Det kommer också att finnas ett nytt roguelike, enspelarläge som heter Rumble Run, släppt en vecka eller så efter att korten anlänts den 4 december.

Ta en titt på vår omfattande Rastakhans Rumble-guide om du vill lära dig mer om den nya expansionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button