Hearthstone patch 2.2.0.7835 live nu – Hearthstone

Den senaste Patch for Hearthstone har precis gått i drift och introducerar några välkomna förändringar i hur Spectator Mode fungerar, lägger till lite extra kosmetisk känsla i Mimirons Head och innehåller också det senaste kortet tillbaka.

Det nya kosmetiska stödet heter Lunar Card Back, och du kan lägga till det i din samling genom att uppnå Rank 20 eller högre i februari. Det är inte för lång tid att gå tills säsongen slutar, men vi har några billiga aggressiva däck i vårt Deck Guide-avsnitt som hjälper dig att göra lätta arbetet med utmaningen.


Den mest välkomna nyheten hänför sig dock till förbättringarna av hur Spectator Mode fungerar. Från och med idag släpps du inte längre ur läget efter att en väns match har avslutats. Istället blir du vispad direkt till nästa spel utan att behöva faffla runt i spelets ganska klumpiga menyer.

Slutligen har Mimirons huvud fått en ny animation för att göra det lite mer majestätiskt. En liten samling buggfixar avrundar patchfunktionerna – gå över till den officiella Hearthstone-webbplatsen för att läsa dem alla.

Relaterade Artiklar

Back to top button