Hearthstone Patch 10.2 nerfs Patches, Corridor Creeper, Bonemare och Raza

På den här sidan hittar du detaljer om alla Hearthstone 10.2-nerfs, som påverkar Patches the Pirate, Corridor Creeper, Bonemare och Raza the Chained.

UPPDATERING – 6 februari 2018

Den nya omgången av kortnerfs är nu live i Hearthstone med implementeringen av Patch 10.2. Vi kommer att uppdatera webbplatsen för att ta hänsyn till de nya metaförändringarna under de kommande dagarna, och du hittar alla detaljer om vad som är nytt i vår ursprungliga berättelse nedan.

ORIGINALBERÄTTELSE – 30 januari 2018

Nästa omgång av kortnärar har bekräftats av Blizzard i ett blogginlägg på spelets officiella webbplats. Bekräftelsen följer efter en ny retas av spelregissören Ben Brode om att kortjusteringar var på gång.

I en patch som kommer att släppas nästa månad kommer följande kort att omarbetas: Bonemare, Corridor Creeper, Patches the Pirate och Raza the Chained.

Bonemare

Bonemare är ett dominerande kort i både stege och arenan. Det ger inte bara en enorm inverkan i sig, det är också ett neutralt kort vilket innebär att det ser alldeles för mycket spel över många däck.

När plåstret har aktiverats kostar kortet nu åtta Mana snarare än sju. Team 5 tror att en ökning av kostnaden på det här sättet kommer att göra det möjligt för den andra spelaren att använda starka kort för sent spel för att motverka Bonemares påverkan.

Corridor Creeper

Corridor Creeper får kanske den mest drastiska nerf av alla. Återigen är dess status som ett neutralt kort den mest problematiska aspekten av dess design, och här på Metabomb har vi sett det krypa (ingen ordlek avsedd) till nästan varje kortlek.

För att motverka dess styrka kommer den framtida versionen av Corridor Creeper bara att kunna rensa ut två skadestånd – åtminstone från fem – i sitt vanilj, åtminstone obuffat.

Patches the Pirate

Även om Patches the Pirate kommer att avgå med standardspel med nästa uppsättning rotation som kommer i april, tar han en svängning av nerffladdermusen för att förhindra att han förorenar vildstegen.

Han kommer inte längre att kunna attackera på den turn han spelade från och med nästa månad och ta bort en del av den extrema kraften och verktyget han tillhandahåller i det tidiga spelet.

Raza den kedjade

Omarbetningen av Raza the Chained ser kostnaden för hjälteeffekten ökad från noll till en. Detta är avsett att minska kortets effektnivå när det används i kombination med Shadowreaper Anduin – och förhoppningsvis justera hastigheten på det maskingevärsspelet.

Återigen, även om Raza flyttar ut ur Standard i april hur som helst, kändes det bättre att göra denna förändring snarare än att kortet skulle vara problematiskt på den Wild stegen går framåt.

Dammar nerfed-kort

När Patch 10.2 sätts i drift nästa månad kommer du att kunna ta bort alla dessa kort för deras fulla Arcane Dust-värde. Observera att du bara har två veckor att damma korten om det är vad du vill göra.

Vår rekommendation är att du dammar bort, eftersom du alltid kan göra om korten utan påföljd om de fortfarande visar sig vara kraftfulla och populära när saker har ordnat sig.

Patch 10.2 har ännu inte daterats, men kommer att släppas någon gång i februari.

Relaterade Artiklar

Back to top button