Hearthstone Oktoberbrawl-finaler äger rum på TwitchCon i helgen

Finalen för Oktoberbrawl-evenemanget kommer att hållas på TwitchCon den kommande helgen. Evenemanget markerar slutet på fyra veckors tävlingsspel, där några av Hearthstones största namn har slagit mot varandra med nya konton med begränsade kort.

Team Light och Void avslutar turneringen med en match-up-of-five, under vilken varje spelare från varje lag måste delta i minst en av de minst tre matcherna som avgör vinnarna.

De sista matcherna sänds live på den officiella Hearthstone Twitch-kanalen som vi också har inbäddat nedan. Åtgärden äger rum fredagen den 20 oktober, och kommer att börja strax efter TwitchCon-inledningsnyckeln (tid att bekräftas).

För att krydda saker ytterligare har båda lag arbetat för att låsa upp så kallade Sabotages under de senaste veckorna. Team Void kan tvinga en motståndare att bära handskar under en match, begränsa sin motståndare till 30 sekunders tanke tid varje tur, eller bara få dem att använda en hjälte-emote innan de spelar! Team Light har bara en till hands: deras motståndare måste tävla i cosplay.

Innan Team Light och Team Void går head to head för att lösa vinnaren en gång för alla kommer Blizzards VD Mike Morhaime och Twitch CEO Emmett Shear att slåss i en enda Wild-format-match. Det betyder att alla kort från Hearthstones hela historia kommer att finnas tillgängliga för utkastet.

Källa – Officiell Hearthstone-blogg

Relaterade Artiklar

Back to top button