Hearthstone oktober nerfs tillkännagavs för Giggling Inventor, Mana Wyrm och Aviana

Tre Hearthstone-kort ska nerfedas av Blizzard för att förbättra den mycket skadade Boomsday Project-metan. Inblandade kort är Giggling Inventor, Mana Wyrm och Aviana.

Giggling Inventor kommer att få sin Mana-kostnad ökad från fem till sju. Observera att den udda Mana-kostnaden som har bevarats kommer att säkerställa att den stannar utanför even-deck som bemyndigats av Genn Greymane.

Kortet beskrivs av Blizzard som ett av de mest kraftfulla och populära kort som någonsin skapats för spelet, utan några nackdelar som hindrar spelare att göra plats för det. Man hoppas att Giggling Inventor kommer att ta en del av kraften i synnerhet från Quest Rogue.


Nästa är Mana Wyrm, som nu kostar två Mana istället för en. På senare tid har utvecklaren gått bort från att skapa kraftfulla Mana-droppar, eftersom de snabbt kan ta slut på kontroll om de inte tas bort omedelbart. Det hoppas att detta kommer att ge spelarna mer tid att reagera på Wyrm, och innan det kan bemyndigas i en ohälsosam grad. Däck som påverkas mest av förändringen är Tempo Mage.

Slutligen kommer Aviana att kosta 10 Mana istället för nio. Detta förhindrar att kortet spelas med Kun the Forgotten King på samma tur, såvida inte spelaren har tillgång till kort som Innervate eller The Coin. Det kommer särskilt att förhindra att Juicy Psychmelon drar båda dessa kort på en gång.

Släpptiden för balansuppdateringen har ännu inte bekräftats, men den släpps den 18 oktober 2018.

Relaterade Artiklar

Back to top button