Hearthstone News: Pirate nerfs, deck design och HCT-uppdateringar – Hearthstone

Om du länge har besökt Hearthstone-kanalen på Metabomb, vet du att vårt fokus alltid har varit att göra vad vi kan för att ge dig bästa möjliga guider till creme de la creme på Hearthstone-däcket roster.

Detta kommer alltid att vara en viktig del av det vi gör, men vi vill också göra ett bättre jobb för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med alla de senaste utvecklingen i den bredare Hearthstone-världen. Med detta i åtanke kommer vi att bygga upp vårt nyhetsinnehåll avsevärt under de kommande veckorna och månaderna.

Vi kommer att introducera fler nya funktioner de kommande veckorna också, och vi skulle gärna höra din feedback och förslag på vad vi kan göra för att fortsätta förbättra webbplatsen. Tack som alltid för att du gjorde Metabomb till en del av ditt Hearthstone-liv!

Vilket piratkort orsakar problemet exakt?

Om du har blivit helt sjuk och trött på att möta piratdrivna däck i Hearthstone, är du långt ifrån ensam. PC Gamer hade möjlighet att sitta ner med spelregissören Ben Brode för att diskutera just detta ämne, och vad laget kan ha i beredskap för att dämpa denna allestädes närvarande hot:

Brode tror att Small-Time Buccaneer är det problematiska kortet i det nuvarande metagamet snarare än Patches the Pirate. Hur exakt detta kort kan ändras har inte fastställts ännu, även om Brode uppgav att de föredrar att göra minimala ändringar i korttexten när det gäller att balansera enskilda kort. Människor associerar kortbeteende med konsten, snarare än vad som skrivs ner, varför varför devs föredrar att justera hårda siffror.

Några andra godbitar från intervjun:

Nerfs görs med relativt kort varsel för att förhindra att människor mår dåligt för att förlora till ett kort som håller på att förändras. Shaman var inte tänkt att bli mer populär efter Karazhan. Spirit Claws var egentligen avsedd att driva en ny typ av arketyp, inte stärka befintliga konkurrensdäck ännu mer. Brode tror att det fortfarande finns hopp för Grimy Goons-mekanikern när saker och ting har lagt sig lite mer. Vi kanske ännu ser klassiska kort flyttas från Standard till Wild. Ett exempel som gavs var Ragnaros Firelord, eftersom kort som detta begränsar designutrymmet för Mana-kostnaderna.

KÄLLA – PC-spelare

Hur nya kortuppsättningar och expansion utformas

På andra håll hade speldesignern Max McCall intressant inblick i de officiella Blizzard-forumen. Om du någonsin varit nyfiken på hur exakt produktionsrörledningen för en Hearthstone-kortsats fungerar, undrar du inte mer …

Uppsättningar är låsta ungefär två månader innan de faktiskt går live, även om tweaks inträffar en vecka eller två före detta. Det finns två steg att designa: ett första designteam och ett slutligt designteam. Varje grupp kan arbeta med olika uppsättningar samtidigt. Det ursprungliga designteamet fokuserar på teman, mekanik och möjliga nya arketyper. De kommer också med namn, konst och smak för de nya korten. Fokus ligger på att ta reda på vilka nya roliga däck som kan göras från samlingen. Det slutliga designteamet ser till att det är roligt och har en lämplig nivå av komplexitet. Ovanliga, störande kort som säkerhetskopierar temat för uppsättningen prioriteras som behållare, medan alltför komplexa hålls tillbaka. Detta team arbetar också för att säkerställa att de nya däcken är konkurrenskraftiga men inte överdrivna. Samma team arbetar i tre till fyra månader på en viss uppsättning. Även om de avslutar ungefär två månader före släpp, fortsätter tweaks fortfarande efter att de har gått vidare – inklusive balansförändringar om något visar sig vara problematiskt. Andra lag som är ansvariga för saker som Tavern Brawls och Adventure-utmaningar är också upptagna med att undersöka nya, coola projekt.

KÄLLA – Officiella forum

Nytt Twitter-konto för Hearthtone eSports

Slutligen har Blizzard meddelat ett nytt Twitter-konto för allt som har med Hearthstones eSports-scen att göra. Om du inte redan har gjort det kan du följa dem nu!

Blizzard använde detta ögonblick för att släppa ytterligare detaljer om HCT Winter Championship som hålls i Bahamas i slutet av mars.

De som deltar får tillbaka ett nytt kort tillsammans med en speciell souvenir för att fira evenemanget. Gå över till den officiella webbplatsen för mer information om tävlingen, inklusive rabatterade rumspriser för de som har turen att kunna delta.

Relaterade Artiklar

Back to top button