Hearthstone Masters Tour Seoul startar i morgon, här är allt du behöver veta

Seoul är redo för sitt led i Hearthstone Masters Tour, med 350 deltagare som kämpar för en prispott på $ 500.000.

Om du är i Storbritannien kommer det att bli tufft, med den första dagen som börjar fredagen den 16 augusti kl. Det är dock helgen, så om du är hungrig efter konkurrenskraftig Hearthstone-action som oss, gör gärna en natt med det. Starttiden är densamma de första två dagarna och en timme senare för den sista dagen. Du kan alltid få dig upp tidigt på morgonen för att fånga strömmen också!

Det kommer att streamas över på Hearthstones Twitch-kanal och värd av studiomottagarna Frodan, Brian Kibler, Jia Dee och Darroch Brown. För andra språk kan du ställa in följande strömmar:

Mandarin – Twitch.tv/HearthstoneZHTW Korean – Twitch.tv/PlayHearthstoneKR Japanska – Twitch.tv/PlayHearthstoneJP Ryska – Twitch.tv/PlayHearthstoneRU Portugisiska – Twitch.tv/copaamerica_pt1 LatAm Spanska – Twitch.tv/copaamerica_es

Turneringen kommer att genomföras med hjälp av Specialist Format, som gör det möjligt för spelare att ha tre versioner av ett liknande däck, vilket ger konkurrenterna flexibilitet mellan omgångarna.


Tävlingen använder ett schweiziskt elimineringssystem, och alla inbjudna listas här.

Twitch Drops är aktiverade för tittare, vilket ger Hearthstone-paket som en belöning för att titta på. För 3 timmars visning får du ett Saviors of Uldum-paket, med ett annat som erbjuds om du tittar på totalt 6 timmar. Det finns också 1500 extra Classic-paket som slumpmässigt delas ut varje timme. Du måste komma ihåg att länka ditt Twitch-konto till Hearthstone om du är ute efter alla dessa godsaker, vilket förklaras mer detaljerat här.

Relaterade Artiklar

Back to top button