Hearthstone: Malade kort visas i historikens sidofält "ganska snart"

Även om Hearthstones användargränssnitt gör ett ganska lovvärt jobb med att förmedla spelstatusinformation finns det ett område som har märkbart saknats sedan spelet lanserades för nästan fem år sedan.

Medan sidofältet håller en löpande kommentar om hur minions har förstörts och vilka kort som har spelats, kort som har varit malet ingår inte.

Kort fräsas när din motståndare har det maximala antalet kort de kan hålla i handen, och du tvingar dem sedan att dra fler kort genom kort som Coldlight Oracle. Spela Oracle och de två korten som dras upp från motståndarens däck kommer att brännas till en skarp. Tanken är att chumpa igenom deras nyckelkort genom att upprepa denna process.

Den goda nyheten är att som svar på ett Reddit-inlägg som belyser problemet, vilket framgår av en nyligen matchad Mill Rogue vs Fatigue Warrior-match mellan Dog och Fibonacci, har seniorutvecklaren Mike Donais bekräftat att problemet kommer att behandlas i en framtida uppdatering.

Som svar på den ursprungliga affischen som frågade när slipade kort skulle läggas till i sidofältets historia, svarade Donais med en kort men väldigt söt: ”Vi kommer [add it] ganska snart ”.

Det är inte svårt att se varför det tar lite tid för teamet att prioritera den här funktionen. Kvarndäck är relativt komplexa för att spela med en genomgående hög standard, och vi har aldrig riktigt sett en bryta igenom till det högsta nivån i det konkurrensutsatta metagamet.

Historisk bruksinformation kan dock vara oerhört värdefull i dessa slags matchningar, och vi är därför glada att se att Blizzard åtminstone erkänner problemet och lovar att åtgärda det – även om “ganska snart” i Blizzard-speak kan betyda snarare en länge sedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button