Hearthstone HGG Cheer-belöningar och kvalificeringsdatum bekräftas av Blizzard

Ytterligare detaljer om HGG Cheer-programmet – som vi rapporterade om förra veckan – har nu bekräftats av Blizzard, inklusive de belöningar som erbjuds för att delta.

HGG Cheer är utformad för att tillåta spelare som följer Hearthstone Global Games att använda Twitch’s Bits valuta för att visa uppskattning för särskilt imponerande turneringsspel.

Ju fler bitar du spenderar totalt, desto snabbare blir dina känslor i Twitch-chatt.

Konkurrenter får en del av intäkterna som genereras när bitar spenderas, men spelare får också belöningar för att delta i HGG Cheer. Följande belöningar bekräftades i ett officiellt blogginlägg igår kväll:

TierPrisTröskel
1Vanligt Emote-paket300
24 klassiska förpackningar600
3Sällsynt Emote Pack800
44 klassiska förpackningar1000
52 Witchwood-förpackningar1200
6Epic Emote Pack1400
72 x Boomsday-förpackningar1600
8Legendariskt Emote-paket1800
9Kom in här2000
10Special Cardback2500

Förutom de personliga belöningarna som beskrivs ovan kommer det också att finnas en samling milstolpsbelöningar att arbeta för. Den första av dessa fyra belöningar – två Boomsday-paket – har bekräftats, och mer kommer att avslöjas under de kommande veckorna.

För att delta i HGG Cheer behöver du först och främst ansluta dina Blizzard- och Twitch-konton. När du väl har gjort det är det bara att gå över till den officiella Twitch-strömmen medan HGG-turneringen pågår och använda Bits-chattikonen för att starta jubelprocessen.

När det gäller kostnaden för att maximera dina personliga belöningar har en företagande Redditor kört summan och beräknat att spendera 2500 bitar för att låsa upp den slutliga Tier 10-belöningen skulle kosta totalt $ 34. Det fungerar på $ 1,42 per kortpaket, med ett anpassat kort tillbaka också.

HGG Cheer pågår från 17 september till 4 november.

Relaterade Artiklar

Back to top button