Hearthstone HCT World Championship 2019-biljetter säljs nu

Biljetter säljs nu för den allra sista uppgörelsen för Hearthstone Championship Tour som vi känner den. När denna sista händelse är bakom oss flyttar Hearthstone esports officiellt in i sitt nya Hearthstone Masters-program.

HCT-världsmästerskapet 2019 äger rum i Taipei nästa månad och kommer att se 16 av världens bästa Hearthstone-spelare slåss om titeln som världsmästare – för att inte tala om en god del av de $ 1 000 000 dollar i prispengar som finns tillgängliga.

Formatet för denna sista händelse kommer att se fyra grupper om fyra spelare tävla tills bara de sista åtta är kvar. De återstående spelarna kommer sedan tå till tå i en enda elimineringskonsol.


Platsen för denna sista turnering kommer att vara Taipei Heping Basketball Gymnasium, med åtgärden som börjar den 25 april. Här är en sammanfattning av vad som händer och när – dörrar öppnas kl. 09.00 lokal tid varje dag.

25 april – Gruppspelet: Grupp A + B – Grupp- och vinnarmatcher 26 april – Gruppspelet: Grupp C + D – Grupp- och vinnarmatcher 27 april – Eliminering och avgörande matcher 28 april – Kvartfinal, semifinal och storfinal

Biljetter kostar $ 6,50 för var och en av de två första dagarna och $ 10,00 för de återstående två dagarna. Du hittar inköpslänkar på både mandarin och engelska via det officiella blogginlägget som nyligen publicerades.

Blizzard har också ordnat rabatterade rum för de som reser. Fullständiga detaljer återfinns i tillkännagivandet som länkas ovan.

Relaterade Artiklar

Back to top button