Hearthstone HCT Winter Playoffs schema bekräftat av Blizzard

Blizzard har precis publicerat hela spelschemat för Winter Playoffs-scenen i Hearthstone Championship Tour (HCT).

Tävlingen kommer att bestå av tre olika regionala evenemang som är planerade att äga rum på följande datum:

Europa: 12–13 januari Amerika: 19–20 januari Asien-Stillahavsområdet: 26–27 januari

Tidsfristen för tävlande att lämna in sina däck är den 8 januari i Europa, den 15 januari i Amerika och den 22 januari i Asien-Stillahavsområdet.

Fullständig sändningsinformation för evenemangsserien har ännu inte bekräftats, även om det är mycket troligt att åtminstone en del av åtgärden kommer att sändas på den officiella Hearthstone Twitch-kanalen, inbäddad för dig nedan:

Spelare kan kvalificera sig för slutspelet på ett antal sätt. Kvalificeringspoäng tjänas till exempel för de högst presterande på rankad stege, medan olika Tour Stop-evenemang också ger möjlighet att plocka upp poäng under kvalificeringsperioden.

Winter Playoffs kommer att använda sig av det väletablerade schweiziska turneringsformatet och kommer att se spelare tävla över sju omgångar i hopp om att ta sig vidare till dubbla turneringens topp åtta slutspelet. De två bästa spelarna från varje grupp kommer sedan att gå vidare till säsongsmästerskapet.

När det gäller de enskilda match-ups kommer de att vara bäst av fem Conquest-affärer, med ett förbud tillgängligt för varje spelare.

Relaterade Artiklar

Back to top button