Hearthstone HCT-världsmästerskapet börjar den 24 april

Med avslutningen av förra helgens HCT Winter Championship känner vi nu till de 16 spelare som har kvalificerat sig till finalen i HCT 2019 World Championship.

Tack vare en uppdatering på den officiella Hearthstone-webbplatsen igår kväll har vi nu också en bekräftelse på att evenemanget kommer att hållas mellan den 24 och 27 april, med varje dags action som startar klockan 19:00 PT.

De första två dagarna av tävlingsspel kommer att ägnas åt gruppspelet, med eliminering och avgörande matcher som äger rum på lördag. Kvartfinalen, semifinalen och den stora finalen slutar sedan upp söndagen den 27: e.

Här är den sista listan över spelare som har kommit till sista etappen av tävlingen och kommer att kämpa för sin del av en prispott på $ 1 000 000:

Raphael “BunnyHoppor” Peltzer Kacper “A83650” Kwieciński Torben “Viper” Wahl David “killinallday” Acosta Mihai “språkhacker” Dragalin Brian “bloodyface” Eason Wu “BloodTrail” Zong-Chang David “Justsaiyan” Shan Luo “Roger” Shengyuan Guan “SN “Zhendong Mark” Ike “Eichner Xu” LFYueying “Kai Tyler” Tyler “Hoang Nguyen Muzahidul” Muzzy “Islam Casper” Hunterace “Notto Wu” XiaoT “Juwei

Finalerna kommer att hållas på Taipei Heping Basketball Gymnasium och kommer också att strömmas på den officiella Hearthstone Twitch-kanalen.

Som du kan förvänta dig av serien kommer Conquest-formatet att spelas och varje match blir en best-of-five-affär. Varje spelare kommer också att kunna använda ett enda förbud i varje möte.

Vi har en fullständig guide för att följa finalen uppe på webbplatsen lite närmare tiden.

Relaterade Artiklar

Back to top button