Hearthstone HCT Americas Summer Championship 2016: VOD, däcklistor och resultat – Hearthstone

HCT Americas Summer Championship 2016-serien startar på bara några dagar från och med nu, och vi räknar med att vi är ute efter lite godis. Åtta av de bästa regionala spelarna kommer att tävla om lite ära och en hel del kontanter: $ 25 000 för vinnaren och en garanterad plats i finalen som hölls på Blizzcon senare i år.

Vi ville försöka hämta all information om evenemanget på ett ställe så att du kan hålla reda på vem som spelar vem, vem som är stryk vem och hur saker ser ut vid en given tidpunkt. Det kan finnas en liten försening med att uppdatera resultaten på grund av vår plats här i Storbritannien, men vi får allt inpackat åt dig så snabbt som möjligt.

När matcherna själva är över gräver vi ut video-on-demand så att du kan komma ihåg alla omgångar som du kanske har missat! Det här är första gången vi har tänkt att täcka denna typ av händelse på det här sättet, så meddela oss i kommentarerna om du tror att det finns något vi kan göra för att förbättra saker nästa gång!

UPPDATERING: Nu när turneringen är över har vi flyttat bordet ned till botten av sidan för att undvika spoilers, följt av videon på begäran om du vill fånga upp alla åtgärder. Rulla inte för långt om du inte vill veta resultaten!

Däcklistor

Vi håller på att lägga till alla däckslistor som användes vid helgens evenemang.

Video on Demand (VOD)

Vi har grävt ut videoklippen från alla matcher som presenterades den här veckan, och du kan se dem via länkarna nedan!

Lördag 17 september: kvartsfinal

Söndag 18 september: Semifinaler

Söndag 18 september: Grand Final

Resultat

SPOILERS UNDER!

KvartsfinalSemifinalerGrand FinalVinnare
topopablo11 (2)
dude7597 (4)dude7597 (0)
Monsanto (3)HotMEOWTH (4)
HotMEOWTH (4)HotMEOWTH (4)
HotMEOWTH
Rooftrellen (4)Tarei (3)
Pascoa (3)Rooftrellen (2)
Abar (1)Tarei (4)
Tarei (4)

Relaterade Artiklar

Back to top button