Hearthstone firar 100 miljoner spelare med gratispaketfördelning

Hearthstone har nått en ny milstolpe för publiken den här veckan, med 100 miljoner spelare som nu har spelat spelet på alla plattformar.

För att fira har Blizzard tillkännagett en ny giveaway som kommer att belöna spelare med sex gratis Boomsday Project-paket, bara för att logga in i spelet.

Kampanjen börjar den 7 november klockan 17:00 GMT och kommer att pågå till en okänd tid den 11 november.

Det finns också chansen att få lite bonus i spelet guld. Alla spelare som har låst upp Daily Quests i Hearthstone kommer att få ett nytt uppdrag som heter Fira spelarna när kampanjen börjar.

För att slutföra Fira spelarna måste du utmana en vän. När matchen är över får du båda 100 guld och uppdraget kan upprepas totalt fem gånger. Se bara till att du har en reservdel för Daily Quest när kampanjen rullar.

Hearthstones tionde expansion – Rastakhans Rumble – tillkännagavs på BlizzCon förra veckan och kommer att lägga till ytterligare 135 nya kort i spelet, tillsammans med en ny Overkill-mekaniker som belönar att spela för att göra onödiga extra skador på riktade minions.

Det kommer också att finnas en ny komponent för en spelare till expansionen som heter Rumble Run. Detta markerar en återgång till det roguelike-format som etablerades med Kobolds och Catacombs och utvecklades vidare i The Witchwood. När du arbetar dig igenom en serie möten lägger du gradvis till nya kort i din kortlek för att göra den allt mer kraftfull.

Rastakhans Rumble planeras släppas tisdagen den 4 december. Vår Rastakhans Rumble-guide innehåller allt du behöver för att få fart på den senaste utvecklingen för Hearthstone.

Relaterade Artiklar

Back to top button