Hearthstone Dreamhack HCT Atlanta 2018 schema, stream och priser bekräftade

Dreamhack HCT Grand Prix Atlanta 2018 startar lite senare idag, och Blizzard har publicerat fullständiga detaljer om evenemanget i ett nytt blogginlägg.

256 spelare kommer att tävla vid evenemanget, som äger rum mellan 16 och 18 november, och det finns ett topppris på 5 000 dollar för vinnaren.

Här är en snabb ögonblicksbild av hur evenemanget fungerar:

Turneringsformat

256 spelare tävlar i en schweizisk konsol för att avgöra de 16 sista elimineringsspelarna. De 16 lagen kommer sedan att släppas ner till en sista åtta för de stora finalerna. Matcherna spelas som bäst-av-fem, med ett förbud tillgängligt, och använder den sista Hero Standing format Alla spel kommer att organiseras via smash.gg och kommer att äga rum på Americas server. Spelare som deltar i evenemanget måste ta med sig sin egen enhet till Georgia World Congress Center

Turneringsschema

När det gäller schemat startar matcher vid följande tider följande dagar:

16 november– Swiss Rounds 1-5 – 11:00 till 22:00 EDT
17 november – Swiss Rounds 6-9 + 16 bästa slutspelet – 10:00 till 22:00 EDT
18 november– Topp 8 slutspel – 10:00 till 21:00 EDT

Om du är i Storbritannien, lägg till fem timmar till start- och sluttiderna ovan. De av er på det europeiska fastlandet måste lägga till ytterligare sex timmar. Om du befinner dig i PT-tidszonen måste du subtrahera tre timmar.

Turneringsström

Fina strömmande detaljer har inte bekräftats ännu, men vi vet att en serie matcher från varje omgång kommer att sändas på Twitch. Här är den officiella Hearthstone Twitch-kanalen om du vill hoppa in när sändningen börjar:

Vi har en turneringsrapport för dig på måndag.

Relaterade Artiklar

Back to top button