Hearthstone Card Reveal – Keli’dan the Breaker

Här är den nya Ashes of Outland Warlock Legendary – Keli’dan the Breaker. Det ser ut som ett starkt.

Hearthstone-kort värderas ofta på deras mångsidighet och förmåga att användas i alla möjliga situationer. Keli’dan the Breaker ser ut som en skrämmande möjlighet, och en som kommer att se mycket spel i en mängd Warlock-däck i den kommande Ashes of Outland-expansionen.

Hearthstone Card Reveal – Keli’dan the Breaker

Här är Keli’dan i all sin destruktiva ära. Kolla in de stora händerna:

Keli’dan Breaker är fängelsevakten för Magtheridon och använde sitt eget blod för att skapa Outlands felorker. Han är en ganska grov kille i allmänhet.

En 6 mana 3/3, hans kraft ligger uppenbarligen i hans Battlecry-effekt. Om du spelar honom samma vändning som han har dragit, kan du helt rensa brädet för alla hantlangare förutom honom och lämna dig med en 3/3 på ett tomt bräde. Det är det perfekta toppdäcket mot aggro-däck som vill ta dig ner med en översvämmad bräda, och vänd 6 är vanligtvis när du kommer att behöva honom omedelbart.

När Demon Hunter kommer in i Hearthstone kommer vi att se en hel del aggro-tokenbaserade strategier tidigt, så vi kommer att vara intresserade av att se om ett Warlock-däck i kontrollstil tar tag i metan.

Det ser ut som att Valdris Felgorge’s Handlock-arketyp får ett nytt vapen, särskilt med Warlocks förmåga att använda Life Tap och alla dess andra kortritningsverktyg för att öka chansen att du utlöser Keli’dan the Breaker’s full-on Battlecry-effekt.

Lord Godfrey roterar ur standardformat med lanseringen av Ashes of Outland, så Warlock-klassen kommer att behöva en viss nivå av villkorad rensning, och Keli’dan är en perfekt ersättare.

Även om du inte kan utlösa helbrädet klart eller om brädet inte hotar tillräckligt, förlorar inte Keli’dan Breaker användbarheten, eftersom du alltid kan hålla honom i handen för att garantera att ett stort fiendens hot tas bort. På vissa sätt är han en uppgradering av de flesta AOE-borttagningar, med tanke på hans samtidiga förmåga att fungera som ett ganska billigt borttagning av ett enda mål som lämnar en kropp på brädet.

Vi är glada att se hur det går med Keli’dan. Han är ett användbart kort att ha i all kontroll Warlock-däck, eftersom både borttagning av enda mål och rensning av brädor är så viktiga för klassen. Se upp, aggro däck. Det här kommer att bli som att din motståndare toppar Flamestrike, men det känns tusen gånger sämre.

Relaterade Artiklar

Back to top button