Hearthstone: Boomsday Project Förbeställning: Regular Bundle, Mega Bundle, MECHA-JARAXXUS

Fullständiga detaljer om Hearthstones Boomsday Project-förbeställningspaket, inklusive Regular Bundle, Mega Bundle och den nya Warlock Hero: MECHA-JARAXXUS.

Goda nyheter för de av er som började bli lite uttråkade av Witchwood-metan. De första detaljerna i 2018: s andra Hearthstone-expansion släpptes lite tidigare idag, och den nya uppsättningen kort kommer under namnet The Boomsday Project.

Expansionen är teman kring vår gamla vän Dr. Booms experimentella lab antics och kommer att introducera Legendary Spells, kort som belönar både spelare med sina fördelar och Omega-kort som får en extra potent effekt när de spelas med tio Mana Crystals i banken.

Slutligen finns det ett nytt magnetiskt nyckelord. Spela en magnetisk minion på brädet tillsammans med en vänlig Mech minion och statistiken slås samman. Tänk på Hunter’s Death Knight-hjältekraft från Frozen Throne så får du en bra uppfattning om vad som är involverat här.

Den här gången finns det faktiskt två förbeställningsbuntar tillgängliga för The Boomsday Project. Vi har precis lagt till prissättningen sedan vår senaste uppdatering, så att du kan ta reda på vilken som är mest ekonomiskt vettig för dig.

Vanligt paket – £ 44,99 / $ 49,99

50 x Boomsday Card Packs 1 x Random Golden Legendary card från The Boomsday Project set 1 x Mecha-Jaraxxus förbeställningskort tillbaka

Mega Bundle – 69,99 £ / 79,99 $

80 x Boomsday Card Packs 1 x Random Golden Legendary card från The Boomsday Project set 1 x Mecha-Jaraxxus förbeställningskort tillbaka 1 x New Warlock Hero: MECHA-JARAXXUS

Det här är förbeställningsbuntarna för The Boomsday Project, men här är ett snabbt skott av MECHA-JARAXXUS så att du vet vad du kan förvänta dig:


För mer information om den nya expansionen, ta en titt på vår omfattande Boomsday Project-guide. Det har allt du behöver veta om den nya mekaniken, nyckelorden och korten som kommer till Hearthstone, med mer detaljer som ska läggas till när och när det avslöjas av devs.

Relaterade Artiklar

Back to top button