Hearthstone Battlegrounds är ett nytt Auto Chess-inspirerat läge

Det var bara en tidsfråga. Ja, det stämmer, Blizzard har satt ihop ett automatiskt schackspelläge i Hearthstones universum, och det anländer till en vecka med tidig åtkomst den 5 november för dem som har köpt in Descent of Dragons-paketet, BlizzCon Deltagare eller BlizzCon Virtual Biljettinnehavare.

Efter att denna tidiga åtkomstfas avslutas den 12 november kommer den in i Open Beta där alla kan prova det nya läget.

Om du någonsin har spelat ett Auto Chess-spel kommer Hearthstone Battlegrounds att kännas något bekant. Det är ett åtta spelarläge där alla har ett bräde som de sätter minions på, och i början av varje omgång kommer de att kämpa till döds – automatiskt – tills en spelare blir segerrik. Vinnaren är den spelare som bygger den starkaste lagkompositionen och överlever motståndet.

Naturligtvis finns det också en Hearthstone-twist. Det finns 24 hjältar, var och en med sina egna hjältekrafter och nyckelord (Poison, Deathrattle med mera) som lägger till ett extra lager av komplexitet i slagsmål.

Blizzards tillägg till auto battler-genren kommer sannolikt att tilltala många spelare eftersom det har det polska och tillgänglighet som studion är känd för. Men Teamfight Tactics presterar för närvarande otroligt bra för Riot Games, så om Hearthstone Battlegrounds lockar tillräckligt för att tävla med det återstår att se.

Relaterade Artiklar

Back to top button