Hearthstone-balansförändringar meddelade den 5 februari 2019

Fem Hearthstone-kort ska nerfas i en balanspatch som är planerad att sändas tisdagen den 5 februari 2019.

I båda fallen ökar korten sin manakostnad för att hjälpa till att tämja deras dominans i Hearthstone-metan.

Så här påverkas varje kort:

Kallblod – Manakostnaden ökade till 2 från 1 Flametongue Totem – Manakostnaden ökade till 3 från 2 Jämställdhet – Manakostnaden ökade till 4 från 2 Hunter’s Mark – Manakostnaden ökade till 2 från 1 Lesser Emerald Spellstone – Manakostnaden ökade till 6 från 5

Ett blogginlägg som bekräftade ändringarna publicerades på spelets officiella webbplats igår kväll.

Sammanfattningsvis, medan utvecklarna av Hearthstone vill se klassiska och grundläggande kort utgör en viktig del av varje klassens spelstil, visar sig dessa kort vara mycket vanliga inom alla meta.

Detta utspänner mångfalden av såväl de däcksbyggnadsval som alla spelare har tillgång till som den bredare spelupplevelsen för hela spelarbasen.

Som laget noterar är Lesser Emerald Spellstone det enda kort som inte är grundläggande eller klassiskt som blir nerfed vid detta tillfälle. Utvecklarna har sagt att detta kort borde ha en mitt till sen närvaro i stället för att användas som ett aggressivt tempo.

Som noterats på Twitter är plåstret för närvarande planerat att gå live tisdagen den 5 februari 2019.

Du kommer att kunna disenchantera något av dessa nerfed-kort för att få full dammåterbetalning i två veckor efter det datumet, även om Flametongue Totem och Hunter’s Mark inte kan avlägsnas eftersom de är baskort.

Relaterade Artiklar

Back to top button