Hearthstone: $ 1200 i kontantpris till Quest for Packs-kampanjen

Blizzard har lagt till ytterligare $ 1200 i kontanter till Grand Prize-komponenten i Hearthstones Quest for Packs-kampanj. Nyheten bekräftades på spelets officiella forum sent igår kväll.

Quest for Packs ser spelare slutföra Daily Quests för att få inträdesbiljetter till tävlingen. Förnamnet som dras ut ur den digitala hatten kommer att få pengarna, 1 000 kortpaket från var och en av den nuvarande rotationens utvidgningar och några andra bitar.

Nu har ytterligare $ 1200 i kontanter lagts till i prispotten, men varför? Här är den officiella förklaringen, direkt från det foruminlägget:

”Vi hoppas att din Quest for Packs har gått bra hittills. Vi har hört hoppfulla äventyrare uttrycka oro för att idén att vinna Grand Prize är ett skrämmande perspektiv. Det är inte i en anda av ett ordentligt uppdrag, så för att göra det lättare för dig gör vi belöningarna sötare. ”


Även om Blizzard bara hävdar att de bara sötar den befintliga affären, har samhället spekulerat i att förläggaren helt enkelt försöker skydda vinnaren från en potentiell skatteregning. Vissa länder runt om i världen (särskilt USA) kan ta ut skattekrav på prisvinster – inte bra för spelaren i fråga eller för publicitet.

Oavsett anledningarna till att priset läggs till är det verkligen ett välkommet tillskott i potten. Om du missar huvudpriset finns det fortfarande andra möjligheter att vinna. Ytterligare 1 000 spelare får ett Mammoth Card Bundle (som innehåller 10 paket från var och en av de tre utvidgningarna), medan ytterligare 50 000 spelare får ett paket från varje kortsats.

Quest for Packs-kampanjen pågår fram till 21:00 den 14 februari 2018.

Relaterade Artiklar

Back to top button