HCT Summer Championships 2017 förutsägelser från StanCifka – Hearthstone

Hearthstone Champship Tour (HCT) sommarmästerskapsfinalen startar i helgen, och pro-spelaren har Stanisav “StanCifka” Cifka har lagt upp sina tankar om vem som sannolikt kommer att komma överst på Reddit.

Först upp på den rekommenderade listan är en spelare som många i samhället stöder för seger, Pavel. Han tar med sig Jade Druid, Tempo Rogue, Evolve Shaman och Highlander Priest till turnén, och som StanCifka med rätta nämner kommer dessa kraftfulla däck att styras av en oerhört begåvad spelare.

Andra markerade spelare inkluderar Trunks (som fokuserar på att slå Druid ganska hårt med sina däckdesigner), den alltid populära Orange och Purple som StanCifka tror kommer att förbjuda Druid när det är möjligt. Han noterar också en hel del likhet mellan Orange och Purple’s däcklistor, vilket kan indikera en viss grad av – helt legitimt – samarbete i förberedelsestadiet.


Inte alla får en så glödande recension i utvärderingen. Omegazero får lite hård kritik för att ha ställt ett Druid-däck är det inte Jade Druid, liksom för att sätta Hunter på grund av … Hunter. Baises däck är också relativt svaga enligt StanCifka, medan Cocosasa tar hem träskeden för att föra Elemental Tempo Rogue till en vapenkamp.

Några andra intressanta statistik markeras också i inlägget. Varje spelare tar med sig någon form av Priest-däck till turneringen (med Highlander Priest som den tydliga favoriten), 14 av de 16 deltagarna packar Druid och 12 spelare kör åtminstone någon form av Rogue-däck. En solid återspegling av den nuvarande metan totalt sett verkligen.

Glöm inte att kampanjen Välj din mästare är aktiv för den här turneringen, vilket innebär att du kan tjäna upp till fyra Frozen Throne-kortpaket bara för att välja vinnaren. Om du vill ha nedgången på all helgens action, se till att du tittar igenom vår HCT Summer Championship 2017-guide – den har allt schema, ström och resultatinformation du behöver för att överleva helgens action.

Relaterade Artiklar

Back to top button