HCT Sommarmästerskap 2017 släppte däcklistor – Hearthstone

Däcklistorna för alla sexton tävlande vid det kommande Hearthstone Championship Tour (HCT) sommarmästerskapet har nu släppts av Blizzard. Du kan se dem alla på den officiella Hearthstone-webbplatsen.

Förutom de verkliga däckslistorna lyfte Blizzard också locket på några mycket intressanta statistik om typ av däck spelare tar med till turneringen.

Här är diagrammet som delar upp hjältens popularitet efter region:

Priest, Rogue och Druid visar sig vara populära över hela världen, medan Hunter ser ut som den minst välrepresenterade av alla nio Hearthstone-hjältar. Sammantaget är det en ganska rättvisande återspegling av det bredare Hearthstone-metagame vi njuter av i detta skede av Frozen Throne-eran.

Action startar på Blizzards helt nya Blizzard Arena i Los Angeles från och med nästa fredag ​​13 oktober 2017. Conquest-formatet kommer att användas för helgens action, där spelare tävlar i ett best-of-five-format där ett vinnande kort kan endast användas en gång. För en fullständig nedgång i turneringen, ta en titt på vår HCT-sommarmästerskapssida.

Våra mest populära Hearthstone-artiklar:

Glöm inte heller att du kan säkra några gratis Frozen Throne-kortpaket bara för att backa en av konkurrenterna. Om ditt val av spelare vinner, kan du väska högst fyra gratispaket – ta en titt på vår senaste täckning Välj din mästare för detaljer om hur du kommer igång med kampanjen.

Baserat på nuvarande form tror vi att Pavel är lika solidt som vad som helst för att ta hem segern, men vem stöder du? Låt oss veta vem du sätter dina gratispaket på i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button