HCT Americas Winter Playoffs: Deck Lists and Schedule – Hearthstone

Uppdaterad 17 februari: Alla kortlistor som används av de allra bästa Americas Hearthstone-spelarna vid helgens HCT Americas Winter Playoffs.

I helgen kommer några av de bästa Hearthstone-spelarna i Americas-regionen slåss mot varandra för att tjäna sin plats på vintermästerskapet. Av en startpool på 72 är det bara fyra som klarar sig till det stora evenemanget som äger rum i Bahamas från 23 mars.

I den här artikeln hittar du detaljer om däcklistorna som används av några av spelets mest populära spelare. Medan varje tävlande är en värdig deltagare, är det de spelare du skulle satsa pengar på att klara det till nästa steg i turneringen.

Vi har också de grundläggande schemauppgifterna för dig om du vill ställa in och se alla matcher när de spelas ut!

UPPDATERING # 2 – Vi har precis lagt till de kort som används av Th3RaT och JustSaiyan till den här navsidan. Hitta dem via länkarna längre ner på sidan. Vi har också inbäddat Twitch-liveströmmen för dig och innan turneringen startar i morgon morgon!

HCT Americas Winter Playoffs schema

Tävlingen kommer att äga rum klockan 8 PST (17:00 CET) lördag 18 februari. Topp 8 kommer sedan att spelas nästa dag, men den här gången börjar 09:00 PST (18:00 CET).

Du kommer att kunna se all action på den officiella Hearthstone Twitch-kanalen, som vi kommer att bädda in nedan närmare starttiden.

Titta på livevideo från PlayHearthstone på www.twitch.tv

Pro däck listor

Vi har valt ut några av de mest anmärkningsvärda namnen som kommer att tävla i helgen och skisserat alla däcklistor som har skickats till Blizzard före evenemanget.

Vi kommer att uppdatera listorna kontinuerligt fram till och med början av evenemanget. Kom tillbaka regelbundet för uppdateringar!

Vi kommer att markera alla vinnare och sena scener i ett separat inlägg, men för tillfället kan du få en smak av alla tweaks för dessa turneringsdäck via länkarna ovan.

Relaterade Artiklar

Back to top button