HBO Max för att inkludera Ad-Supported Tier, Live TV 2021

AT&T har redan förklarat hur HBO Max kommer att se ut vid lanseringen, men det finns nya detaljer kring dess långsiktiga expansion.

Tjänsten för videostreaming, som ska börja nästa år, bör fyllas med en stor mängd originalprogrammering. Bortsett från det utnyttjar HBO Max existerande fastigheter som och allt som HBO sänder. WarnerMedias hela portfölj av produktions- och distributionsavdelningar kommer att visas här.

HBO Max kommer också att plocka i annonser. AT&T berättade för Reuters att efter att HBO Max etablerats kommer det att utforska ett annonsstödt nivå. Det annonsstödda nivån kräver också ett abonnemang, men kunderna kan spara lite pengar i utbyte mot att sitta igenom annonser.

Endera prenumerationen kan säljas med rabatt till AT & Ts trådlösa kunder. Företaget har inte bekräftat vad det kommer att göra, men det finns en förväntan att HBO Max skulle köpas till ett reducerat pris om du betalar för tillgång till dess 4G LTE och kommande 5G-nätverk. AT&T vill också ha kundinsikter från sin trådlösa verksamhet, DirecTV och HBO Max för att få högre annonsavgifter på alla plattformar.

Baserat på biblioteket föreslår analytiker att HBO Max kommer att kosta mer än HBO: s $ 14,99 per månad. Det kommer att stå långt före Disney + ($ 6,99) och Apple TV + ($ 4,99) till det priset. Men medan AT & T försöker attrahera nya kunder vill det också konvertera många av HBO: s befintliga 35 miljoner abonnenter till all-inclusive-tjänsten.

Dessutom säger AT&T att det kommer att erbjuda direktprogrammering på tjänsten 2021. Kabelnätverk Cartoon Network, CNN, NBA TV, TBS, TNT och TruTV faller under WarnerMedias banner. HBO Max kommer att inkludera dem i en helt ny nivå som också kan kopplas ihop med innehållet på begäran. I grund och botten vill AT&T locka alla typer av konsumenter genom att sälja olika prenumerationer baserat på deras behov.

Under tiden finns AT&T TV Now fortfarande. Tjänsten levererar live-TV på vilken ansluten enhet som helst; därför kanske det kommer att vikas in i HBO Max i framtiden. AT&T TV Now börjar på $ 65 per månad efter den senaste prisökningen.

HBO Max är planerad till våren 2020. Till en början kommer den att finnas tillgänglig utan kostnad för 10 miljoner AT & T-kunder som också är HBO-abonnenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button