Hatar tvÀtt? LÄt Samsung AirDresser göra jobbet

 Hatar tvÀtt?  LÄt Samsung AirDresser göra jobbet

BERLIN — Samsungs AirDresser Ă€r en byrĂ„. Den har ett rengöringssystem som desinficerar, deodoriserar, Ă„ngar och torkar dina kĂ€nsliga klĂ€der. HĂ€ng helt enkelt dina klĂ€der pĂ„ AirHangers, stĂ€ll in det i önskat lĂ€ge och tryck pĂ„ start. AirDresser gör resten.

FrÄn utsidan ser det ut som en standard byrÄ, komplett med spegel i full lÀngd. Med en ren och snygg design Àr det enkelt att integrera i alla rum oavsett dess inredning. Samsung erbjuder den bara i en fÀrg, Crystal Mirror, men den finns i tvÄ olika storlekar: en som rymmer tre hÀngare Ät gÄngen och en som rymmer fem.

Samsung AirDresser

Den enda detalj som ger bort det faktum att det faktiskt Àr en smart garderob Àr pekskÀrmens kontrollplatta mitt i spegeln. Att navigera i menyn Àr enkelt. Det finns en skÀrm med pilar pÄ bÄda sidor, som du kan anvÀnda för att blÀddra igenom och ange vad det Àr du rengör.

ByrÄn erbjuder alternativ som utomhus, skoluniform, kostymer, vinterrock och ull / stickad. Det berÀttar ocksÄ hur lÄng tid varje session tar. Nedanför kan du vÀlja ditt vÄrdlÀge, till exempel normalt eller kÀnsligt. NÀr allt Àr instÀllt, tryck bara pÄ play och byrÄn börjar rengöra.

Samsung AirDresser

Insidan ser lite mer högteknologisk ut. Min omedelbara tanke nÀr jag först öppnade var att det ser ut som ett kylskÄp med isolerade vÀggar och fack. Det finns ocksÄ tvÄ smÄ lÄdor i botten. NÀr du Àr redo att anvÀnda AirDresser fyller du pÄfyllningsfacket pÄ botten med vatten. NÀr den fylls till maximal nivÄ kan AirDresser klara 20 cykler, sÀger Samsung.

NÀr rengöringen Àr klar tar du helt enkelt bort avloppsvattenlÄdan bredvid den och tömmer den. Ovanför finns en avtagbar hylla dÀr du kan lÀgga ytterligare klÀder. NÀr den inte anvÀnds klÀmmer du fast den pÄ insidan av dörren. AirDresser innehÄller ocksÄ en sidofÀste för tillbehör som halsdukar och slipsar.

Samsung AirDresser

PÄ toppen finns AirHangers för dina klÀder. Var och en klÀmmer in i sin respektive sektion, vilket hindrar klÀderna frÄn att röra vid varandra. Det Àr ocksÄ hem för JetAir-systemet, som dammar dina klÀder pÄ insidan och utsidan. DÀrefter rengör JetStream klÀderna för att bli av med bakterier. VÀrmepumpen torkar sedan klÀderna, men den hÄlls vid lÄg temperatur för bÄde sÀkerhetsÀndamÄl och för att förhindra krympning.

Mot baksidan av byrÄn finns det deodoriserande filtret. I slutet av varje session fÄngar och avlÀgsnar den lukten frÄn att fastna inuti. Ett dammfilter och luddfilter förhindrar ocksÄ att partiklar fastnar pÄ vÀggarna.

Samsung har inte slÀppt pris- och tillgÀnglighetsinformation, men att döma av tekniken inuti och dess stora storlek Àr det sÀkert att sÀga att AirDresser inte kommer att vara billig.