Har vi sett framtiden? Nubia Alpha är ett galet koncept som ser ut som science fiction

Nubia Alpha

Hur kommer framtidens telefon att se ut? Kommer det att vara något som liknar vad vi är vana vid från sci-fi-filmer eller serier? Väntar vi på kommunikatören som vi kommer att ha på våra handleder och i så fall hur kommer den att se ut och vilka funktioner kommer den att ha? Bra frågor som det kinesiska företaget Nubia försöker svara på.

Nubia Alpha eller nubia-a är en ny smartphone som bärs på handleden. Alla delar av anordningen är därför anpassade för att vara möjliga, från den flexibla displayen till batteriet och resten av strukturen.

Nubia Alpha

Smarta klockor på steroider?

När jag först märkte Nubia Alpha på IFA 2018 i Berlin var jag skeptisk, vilket inte har förändrats alls sedan dess. Produkten visades i en transparent kub, så vi kunde inte prova det, och kanske är det bra. Vid första anblicken ser det ut som en prototypenhet som tillhör mer företagets laboratorium än en mässa full av hungriga journalister.

Nubia Alpha

Intressant nog planerar Nubia att lansera en enhet som till och med har en främre kamera i slutet av detta år. Detta förvånar mig ganska, eftersom Nubia Alpha inte ser nästan färdig ut resp. modern produkt. Men det betyder inte att det inte kommer att förändras i framtiden. Slutligen kan Nubia vara den största innovatören i detta segment.

Vad säger du till det? Gillar du konceptet Nubia Alpha? Låt oss veta i diskussionen nedan!

Relaterade Artiklar

Back to top button