Här kommer spelen till Ubisofts prenumerationstjänst

Här kommer spelen till Ubisofts prenumerationstjänst

Ubisoft har avslöjat den fullständiga listan över spel som kommer till sin prenumerationstjänst Uplay +, som kommer till datorer i september.

F√∂r 14,99 USD per m√•nad ger tj√§nsten dig tillg√•ng till 112 befintliga spel, som inkluderar titlar fr√•n Ubisofts st√∂rsta franchise-Assassin’s Creed, Far Cry och Tom Clancy’s Splinter Cell-serie.

Fyra kommande spel fr√•n Ubisoft – Watch Dogs: Legion, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Tom Clancy’s Rainbow Six: Quarantine och Gods & Monsters – kommer ocks√• att finnas tillg√§ngliga p√• tj√§nsten, med fler utg√•vor som kommer att komma.

Enligt Ubisoft kommer tjänsten att ge dig mer än 4000 timmars spelupplevelser för en spelare. Förvänta dig dock inte att alla speltillverkarens titlar kommer till Uplay +. Just Dance 2020 kommer att saknas, men det beror på att det inte kommer att bli en PC-titel, enligt företagets FAQ.

Uplay + ansluter sig till en fullsatt marknad för spelabonnemang. För att locka kunder erbjuder företaget en kostnadsfri provperiod på en månad när den startar den 3 september. Du debiteras dock automatiskt för den följande månaden såvida du inte väljer att avbryta före 1 oktober.

Alla spel som erbjuds på tjänsten laddas ner till din dator så att du kan spela dem offline. Spelen kommer också att levereras gratis med DLC. Företaget noterar dock att det kan ändra vilka titlar och premiuminnehåll som ingår i prenumerationstjänsten. För närvarande kan du gå till Uplay + officiella spelkataloglista för att bekräfta vilka spel som kommer att finnas tillgängliga i ditt land.

Uplay + är exklusivt för datorer när det startas. Men företaget planerar att föra det till Googles speltjänst Stadia 2020.