Har du pengar att bränna? Apples 6 000 dollar + Mac Pro säljs den 10 december

Den långa väntan på Mac Pro är nästan över. Apples 6 000 dollar + skrivbord säljs äntligen imorgon den 10 december.

Konstigt nog säger Apples webbplats fortfarande att Mac Pro “kommer i höst.” Men under helgen meddelade företaget tyst ett lanseringsdatum den 10 december i ett e-postmeddelande till potentiella kunder.

Meddelande om Mac Pro

I morgon kommer en annan obscent dyrt produkt från Apple att säljas: 32-tums Pro Display XDR, en $ 4,999-skärm. Ingen annan information gavs i e-postmeddelandet, men vi förväntar oss att Apple snart kommer att uppdatera sin webbplats med konfigurationsalternativ för Mac Pro, samt motsvarande priser.

För tillfället är allt vi vet att basmodellen Mac Pro kommer att börja på 6 000 dollar; den levereras med en åtta-kärnig 3,5 GHz Intel Xeon W-processor. Hur mycket de högre modellerna kommer att gå för är fortfarande ett mysterium. Men kunderna kommer att kunna välja att maximera Mac Pro med ett 28-kärnigt Intel Xeon W-chip, 1,5 TB RAM och två AMD Radeon Pro Vega II-grafikprocessorer.

Apple tillkännagav ursprungligen den nya Mac Pro i juni, sex år efter den senaste stora uppdateringen. Men dess höga pris och ost-rivjärn estetik höjde några ögonbryn. Ändå hoppas Apple att den nya Mac Pro kommer att tilltala tunga användare, såsom grafiska formgivare, videoredigerare och datavetare, som behöver en kraftfull arbetsstation och har pengar att spendera.

En positiv förändring som Apple gjort på produkten är stöd för modulära komponenter. Så kunder kommer att kunna köpa uppgraderingar från både Apple och tredjepartssäljare och installera dem, som du kan på ett traditionellt PC-torn. Håll dig uppdaterad för vår recension.

Relaterade Artiklar

Back to top button