Happy Ganesh Chaturthi 2020 Wishes, Stickers: Hur man skapar Happy Ganesh Chaturthi WhatsApp-klistermärken

Ganesh Chaturthi, Ganesh Chaturthi 2020, Ganesh Chaturthi firande, Ganesh Chaturthi covid 19, indisk express livsstil

Happy Ganesh Chaturthi 2020 önskar meddelanden, Whatsapp-klistermärken: Ganesh Chaturthi firas över hela landet, mestadels i södra delen av landet inklusive Maharashtra varje år. Ganesh Chaturthi firas som födelsen av Lord Ganesha. Man tror att Ganesha föddes mitt på dagen vilket gör det till en anledning bakom att göra Ganesha Puja är mitt på dagen. I år börjar firandet av Ganesh Chaturthi från och med den 22 augusti.

I år kommer Ganesh Chaturthi, precis som alla andra festivaler, att vara olika på grund av Covid-19-pandemin. Med alla hemma är det svårt att fira festivaler med familj och vänner i år. För närvarande spelar appar som WhatsApp, Facebook, Zoom och andra en viktig roll i alla våra liv. De hjälper var och en av oss att hålla kontakten mitt i låset och hålla kontakten med nära och kära, vänner och familj.

Happy Ganesh Chaturthi 2020: Önskningar, bilder, offert, Whatsapp-meddelanden, status och foton

För att skicka Ganesh Chaturthi önskningar och hälsningar till nära och kära kan man antingen skicka textmeddelanden eller skapa speciella klistermärken och skicka dem över. WhatsApp har miljontals användare i landet och att skicka ett meddelande på plattformen är det bästa sättet att ansluta till alla, även vänner som du inte har anslutit till på länge.

Meddelandeplattformen låter redan användare skicka klistermärken och skapa dem och dela dem med familj och vänner. Här är en steg-för-steg-guide om hur du kan skapa en speciell Ganesh Chaturthi-klistermärke och skicka önskningar och hälsningar till dina kontakter.

Indien firar Ganesh Chaturthi från och med idag (Bild: Abhinav Saha)

Hur man laddar ner WhatsApp Ganesh Chaturthi klistermärkepaket

För att installera Ganesh Chaturthi-klistermärken, öppna WhatsApp och tryck på emoji-ikonen bredvid skrivutrymmet. Klicka på klistermärkesikonen och klicka på plusikonen.

Bläddra bland tillgängliga klistermärken och kontrollera om det finns Ganesh Chaturthi klistermärkepaket tillgängligt. Om det gör det, lägg till WhatsApp genom att klicka på ‘+’ ikonen.

Ganesh Chaturthi 2020: önskningar, bilder, citat, status, meddelanden, bakgrundsbilder, kort och foton

Om den inte har relevanta klistermärken, rullar du längst ner på skärmen och klickar på alternativet “Skaffa fler klistermärken”. Det leder dig till appbutiken där du kan ladda ner WhatsApp-vänliga klisterappar från tredje part. Du kommer att se “WAStickerApp” skriven i sökfältet.

Du kan antingen bläddra i listan för att söka efter speciella Ganesh Chaturthi-klistermärken eller lägga till ordet “Ganesh Chaturthi” efter frasen WAStickerApp i sökfältet för att få alternativen markerade.

Istället för att öppna WhatsApp, gå först till Play Store eller App Store direkt och sök WAStickerAPP Ganesh Chaturthi eller WhatsApp-klistermärken för Ganesh Chaturthi. Välj nu klistermärket du vill installera, öppna appen och lägg till klistermärkena i WhatsApp inifrån klistermärkesappen. Observera att om du avinstallerar klistermärkesappen kommer de installerade WhatsApp-klistermärken att tas bort från WhatsApp.

Ganesh Chaturthi 2020: Puja vidhi, muhurat, timings, samagri och mantra

Skapa din egen Ganesh Chaturthi för WhatsApp

WhatsApp-användare kan också välja att skapa sina egna klistermärkepaket för att skicka Ganesh Chaturthi önskningar och hälsningar till alla. Android-appen ‘Sticker maker for WhatsApp’ låter användare göra det. Användare måste installera appen och klicka först på alternativet ”Skapa ett nytt klistermärkepaket” och ange sedan ett namn för det anpassade klistermärkepaketet. Klicka sedan på “Lägg till klistermärke” ikoner för att börja skapa dina egna, anpassade klistermärken från galleriet.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

Välj den bild du vill använda som klistermärke och beskär den onödiga delen. När du är klar läggs den till som en av klistermärkena i ditt klistermärkepaket. Du kan lägga till upp till 30 klistermärken i ett klistermärkepaket. Klicka på ‘Publicera klisterpaket’ så läggs paketet automatiskt till WhatsApp.

Samtidigt har WhatsApp också utökat gruppvideosamtalens deltagare från fyra till åtta vilket gör det enkelt för användare att ansluta till varandra. Så om du inte kan skicka meddelanden kan du alltid gruppera röst- eller videosamtal.

Relaterade Artiklar

Back to top button