HÀpnadsvÀckande lösning hittades för mellansÀtet pÄ flyg

HÀpnadsvÀckande lösning hittades för mellansÀtet pÄ flyg

Det vÀrsta stÀllet att sitta under en flygning, sÀrskilt en lÄng, Àr i mellansÀtet i ekonomiklass. Det betyder att du har tvÄ andra mÀnniskor att kÀmpa med för armbÄgsrummet och aldrig kan slappna av. Molon Labe Seating tror att det har en lösning pÄ detta problem, och det Àr hÀpnadsvÀckande.

Som CNN rapporterar involverar Molon Labes lösning en förskjuten layout som ser att mittstolen flyttas tillbaka flera centimeter och sÀnks nÄgot. PÄ sÄ sÀtt Àr inte bara armbÄgsrumsproblemet löst, det betyder ocksÄ att mellansÀtet kan göras tre till fem tum bredare. Om det implementeras kan det göra mellansÀtet till det mest önskade i ekonomiklass.

Den sÄ kallade S1-sÀtesdesignen har funnits i ett par Är nu men fick endast Federal Aviation Administration-certifiering förra mÄnaden. Tillverkningen hanteras av Primus Aerospace, som precis som Molon Labe Àr baserad i Colorado. NÀr det gÀller nÀr du fÄr möjlighet till ett bredare, lÀgre mellansÀte pÄ en kommersiell flygning, sa Hank Scott, VD för Molon Labe, att de kommer att lÀggas till tvÄ flygbolagens flygplan i maj 2020, men han skulle inte sÀga vilka.

För nÀrvarande Àr S1-designen begrÀnsad till korta inrikesflyg pÄ grund av att vadderingen som anvÀnds Àr otillrÀcklig för lÄnga strÀckor. En bÀttre vadderad version Àr dock pÄ gÄng och kan göra lÀngre flygningar till en mycket trevligare upplevelse för alla i ekonomin. Flygbolag bör ocksÄ njuta av att S1-sittplatsen Àr lÀttare, vilket innebÀr att mindre brÀnsle kommer att krÀvas pÄ alla flygplan som anvÀnder dem.