Grottorna nedanför nerf du har väntat på är nästan här – Hearthstone

Blizzard har just bekräftat att The Caverns Below kommer att nerfas i en kommande balans patch. Nyheten kom via ett inlägg på de officiella Hearthstone-forumen.

För att slutföra Rogues Un’Goro Quest-kort måste du nu spela fem minions med samma namn för att få Crystal Core-belöningen. Det är upp från fyra vid lanseringen.

Utvecklarna hade detta att säga om den kommande förändringen:

”Sedan lanseringen av Journey to Un’Goro har Hearthstone haft ett bredare utbud av konkurrenskraftigt hållbara klasser och däck än någonsin tidigare. Vi har övervakat det övergripande spelet och vi har beslutat att – även om allt är varierat och många däck är livskraftiga – är det ändå motiverat att ändra till The Caverns Below. ”

”The Caverns Below är unikt kraftfull jämfört med flera långsammare, kontrollorienterade däck och spelas tillräckligt ofta för att det skjuter dessa däck ur spel. Denna ändring skulle hjälpa till att utöka de tillgängliga kortlekarna för spelare både nu och efter lanseringen av nästa expansion. ”


The Caverns Below har varit en källa till viss frustration sedan lanseringen av den senaste expansionen. Även om det inte är orimligt kraftfullt i det mer omfattande schemat av tävlingsdäck, är det ofta frustrerande att förlora mot och ger liten möjlighet till meningsfull interaktion mellan de två spelarna. Om du är nyfiken på att lära dig mer om det innehåller vår Quest Rogue däcklistguide mer insikt om hur det är att spela.

Det är också intressant att Blizzard förutser att arketypen blir mer problematisk med nästa expansion. Ett tillkännagivande på den fronten förväntas under de närmaste veckorna, med ett släppdatum som förfaller någon gång i augusti.

Grottorna nedan nerf har ännu inte daterats, men vi uppdaterar den här nyhetsrapporten så snart vi får veta mer. Glöm inte att rösta i omröstningen nedan och låt oss veta vad du tycker om den kommande förändringen i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button