Gratis Twitch Prime-spel du vill prova i oktober

Gratis Twitch Prime-spel du vill prova i oktober

Ett Amazon Prime-medlemskap lÄser upp massor av förmÄner, inklusive gratis tvÄ dagars frakt pÄ varor och tillgÄng till Prime Video-streamingbiblioteket. Denna prenumeration gör dig dock ocksÄ berÀttigad till ett Twitch Prime-konto. Förutom fördelar som en Twitch-kanalprenumeration varje mÄnad och exklusiva chattalternativ kan du ocksÄ göra ansprÄk pÄ gratisspel och loot i spelet.

Jag har lagt till nÄgra fantastiska titlar i mitt bibliotek de senaste mÄnaderna, tack vare Twitch, inklusive den tidsförskjutande skytten Superhot och indie-Àventyraren Pikuniku. Men inte alla spel jag har laddat ner slutade vara vÀrda tiden eller diskutrymme för mig. MissförstÄ mig inte, jag klagar inte pÄ gratis PC-spel, men jag tyckte att vissa titlar var mer engagerande Àn andra. Din preferens i spel kommer dock troligen att skilja sig frÄn min, sÄ jag har klassificerat varje titel efter genre, lagt till OpenCritic-betyget (frÄn noll till 100) och skrivit en kort beskrivning. Om nÄgot av spelen lÄter intressant för dig, gör ansprÄk pÄ dem innan de gÄr ut den 1 november.

Hur man laddar ner Twitch Prime-spel

För att ladda ner dessa gratis spel mĂ„ste du först göra ansprĂ„k pĂ„ dem. För att komma igĂ„ng, klicka pĂ„ kronikonen (kallad Loot) i det övre högra hörnet av webbgrĂ€nssnittet eller skrivbordsappen. Rulla sedan ner genom listan med spelföremĂ„l och medlemsförmĂ„ner tills du kommer till spelen med etiketten “Free Games with Prime”. Klicka pĂ„ Krav-knappen under det spel som intresserar dig och de kommer att visas i avsnittet Spel i Twitch-skrivbordsappen. Alternativt kan du göra ansprĂ„k pĂ„ spel frĂ„n Twitch Prime Loot-sidan. NĂ€r ett spel visas i ditt bibliotek kan du ladda ner det nĂ€r du vill. Tidigare hĂ€vdade spel kan ocksĂ„ laddas ner igen nĂ€r som helst.

Annons

Adam Wolfe

Genre:
OpenCritic-betyg:

I detta paranormala detektivspel mÄste du undersöka din systers försvinnande genom att utforska gatorna i San Francisco. Spelet gÄr för en mörk och mystisk estetik med tecknadliknande grafik.

Deadlight: Director’s Cut

Genre: Handling
OpenCritic-betyg:

Du tar rollen som Randall Wayne och försöker fly ett zombieförstört Seattle. Deadlight innehÄller plattforms- och smygelement, vilket ger spelarna ett val i hur de nÀrmar sig fiender. De skuggiga karaktÀrsdesignerna ser bra ut.

Serierengörare

Genre:
OpenCritic-betyg: 73

Att stÀda upp brottsplatser Àr en rörig uppgift, sÀrskilt om du arbetar för mobsters. Ditt mÄl som The Cleaner Àr att smyga runt vakterna och bli av med bevisen pÄ nÄgot sÀtt som Àr nödvÀndigt i detta rasande 2D-spel. Det hÀr jobbet Àr inte för de som blir skrÀmmande nÀr de ser blod.

Stranger Things 3: The Game

Genre:
OpenCritic-betyg:

Detta retrostil Àventyr Àr det officiella följeslagsspelet till den tredje sÀsongen av Netflix populÀra serie. Du kan uppleva hÀndelserna under showens senaste sÀsong pÄ egen hand eller med en vÀn via ett lokalt co-op-lÀge för tvÄ spelare. 12 olika karaktÀrer Àr tillgÀngliga för att lÄsa upp lÀngs din strÀvan.

The Walking Dead: Michonne

Genre: Interaktiv berÀttelse
OpenCritic-betyg:

Kan du inte fÄ nog av det lÄngvariga tv-programmet? Plocka upp den hÀr titeln för att utforska en ytterligare berÀttelse om den populÀra karaktÀren Michonne. För fans av Robert Kirkmans serietidsserier sker hÀndelserna i detta spel mellan nummer 126 och # 139.

Mer om Twitch

Gratis spel Àr inte den enda anledningen att anvÀnda Twitch. Du kanske till exempel vill sÀnda dina egna spelströmmar, följa dina favoritinnehÄllare eller titta pÄ esports-turneringar. Kolla in PCMags andra tÀckning av Twitch och esports i allmÀnhet för mer information:

Vidare lÀsning